Connect with us

LIFESTYLE

4+1 τρόποι να διαχειριστείς αποτελεσματικά τον χρόνο σου

Druid

Published

on

4+1 τρόποι να διαχειριστείς αποτελεσματικά τον χρόνο σου uros jovicic 322314

Όλοι έχουμε αυτόν τον φίλο ή φίλη που έχει την ικανότητα να κάνει 12031294 πράγματα κατά την διάρκεια μιας μέρας. Να πηγαίνει δουλειά, γυμναστήριο, μετά για χορό, να μαγειρεύει, να βγαίνει για πότο και μετά να πιάνει και το αγαπημένο του βιβλίο και να του ρίχνει μια ανάγνωση καμιά 50αριά σελίδες. Με άλλα λόγια, διαθέτει master στην διαχείριση χρόνου.

Για να είμαι πιο ακριβής όμως, όσο καλύτερα διαχειριστείς τον χρόνο σου, τόσα περισσότερα χρήματα μπορείς να βγάλεις. Για παράδειγμα, εάν δουλεύεις 40 ώρες την βδομάδα, τότε έχεις δυο επιλογές. Να σχολάνεις και να πηγαίνεις σπίτι, κατευθείαν στον καναπέ, ή αν είσαι σαν κι εμένα, να πηγαίνεις γυμναστήριο και μετά να έρχεσαι να γράφεις στο αγαπημένο σου site.

Τι εννοώ; Ότι με την σωστή διαχείριση χρόνου μπορείς να κάνεις και κάτι άλλο παράλληλα που σου αρέσει και μερικές φορές ακόμη και να βγάλεις και χρήματα από αυτό σαν δεύτερη πηγή εισοδημάτων.

Η ερώτηση που σου έρχεται τώρα στο μυαλό είναι «πως να βρω περισσότερο χρόνο». Είναι δυνατόν να μπορώ να συνδυάζω μια απαιτητική δουλειά που με αναγκάζει να σχολάνω αργά, με κάτι παραγωγικό που θα αποφέρει οικονομικά και μη οφέλη; Ναι λοιπόν είναι και εναπόκειται στην σωστή διαχείριση χρόνου. Είναι σημαντικότατος παράγοντας που σε κάνει πιο παραγωγικό και θα το δεις στην πράξη και στην καθημερινότητα σου, μόλις καταφέρεις να βάλεις σε μια τάξη τις προτεραιότητές σου.

4+1 τρόποι να διαχειριστείς αποτελεσματικά τον χρόνο σου sabri tuzcu 202937 1024x678

Φυσικά άλλο να το λες και άλλο να το κάνεις. Η σωστή διαχείριση του χρόνου είναι κάτι που απαιτεί μεθοδικότητα, υπομονή και εξάσκηση για να την πετύχεις. Πρέπει να το προσπαθήσεις αρκετά, να έχεις πειθαρχία και να μην σπαταλάς χρόνο σε ανούσια πράγματα και καταστάσεις αλλά και ανθρώπους παραπονιάρηδες.

Πέντε από αυτά τα σημαντικά στοιχεία που θα σε βοηθήσουν να αξιοποιήσεις καλύτερα το πολύτιμο αγαθό του χρόνου είναι τα εξής:

1. Περιόρισε την επαφή με την τεχνολογία

Αυτό ισχύει όλο και περισσότερο μέρα με την μέρα. Πόσες μα πόσες ώρες «ξοδεύεις» στα social media, με το να κοιτάς άσκοπα τα news feed σου, ή να χαζεύεις μπροστά στην τηλεόραση. Είτε επαγγελματικά είτε στην προσωπική σου ζωή, το να περιορίσουμε την άσκοπη χρήση του χρόνου σου δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο αλλά απαιτεί αλλαγή συνηθειών. Άσκοπη χρήση του χρόνου σου είναι οτιδήποτε σε αποτρέπει να πετύχεις τους στόχους σου. Για παράδειγμα αν ο στόχος σου είναι να τελειώσεις το βιβλίο που ξεκίνησες αλλά ξοδεύεις 45 λεπτά στο facebook ή έχεις ένα deadline στην δουλειά για ένα συγκεκριμένο project αλλά εσύ μιλάς στο τηλέφωνο για 25 λεπτά και μετά κοιτάζεις το inbox σου, τότε αυτό είναι καθαρή σπατάλη χρόνου. Πρέπει να θέσεις μια γραμμή μεταξύ του αναγκαίου και του μη αναγκαίου στην ζωή σου και να περιορίσεις τα μη αναγκαία όσο περισσότερο γίνεται. Όσο πιο αυστηρός είσαι στο να θέτεις γραμμές μεταξύ του αναγκαίου και μη αναγκαίου θα έρθει η στιγμή που θα καταλάβεις την διαφορά μεταξύ των δυο σε πολλούς τομείς της ζωής σου και τότε είναι που θα δεις πόσος χρόνος σου θα απελευθερωθεί.

4+1 τρόποι να διαχειριστείς αποτελεσματικά τον χρόνο σου pexels photo 295826 1024x771

2. Κάνε πλάνο

Αν πηγαίνεις δουλειά κάθε πρωί χωρίς να έχεις ιδέα τη πράγματα έχεις να κάνεις ή πλάνο στο πως να τα τελειώσεις, τότε μάντεψε τη, το πιο πιθανό δεν θα καταφέρεις και πολλά. Διάθεσε 10-15 λεπτά την προηγουμένη ή πριν την δουλειά και γράψε κάτω ή κάτσε σκέψου τη έχεις να πετύχεις σήμερα. Προσωπικά, εγώ κάνω το πλάνο μου αυτό κάθε μέρα ενώ οδηγώ προς την δουλειά. Αυτά τα λεπτά τα οποία περνώ σκεπτόμενος με βοηθούν αφάνταστα στο να είμαι παραγωγικός κατά την διάρκεια της μέρας μου. Όταν αποφασίσεις τι θέλεις να πετύχεις, τότε προχώρα με το πλάνο σου.

3. Multitasking

Multitasking είναι η «τέχνη» του να μπορείς να κάνεις διάφορα πράγματα την ίδια ώρα. Είναι ένα ταλέντο που δεν το έχουν πολλοί. Συνειδητοποιώντας ότι είσαι ο τύπος που μπορεί να κάνει multitask ή όχι είναι πολύ σημαντικό. Εάν λοιπόν είσαι ο τύπος που μπορεί να δουλεύει σε διάφορα tasks ταυτόχρονα, τότε τέλεια, εάν όχι, μην το προσπαθήσεις καν. Εάν δεν είσαι καλός στο multitask θα είσαι λιγότερο αποτελεσματικός στο τέλος της ημέρας και θα κάνεις και πολλά λάθη. Αυτό λοιπόν θα σε οδηγήσει στο να ξεκινάς πολλά πράγματα ταυτόχρονα και δεν θα τελειώνεις κανένα.

4+1 τρόποι να διαχειριστείς αποτελεσματικά τον χρόνο σου curtis macnewton 317636 1024x684

4. Πότε να κάνεις multitask;

Εάν είσαι καλός multitasker, σημαίνει ότι πρέπει να περνάς κάθε λεπτό της μέρας σου με το να κάνεις πέντε πράγματα ταυτόχρονα; Φυσικά και όχι. Πρέπει επίσης να είσαι ικανός να ξέρεις πότε να κάνεις multitask. Για παράδειγμα κάθε μέρα στην δουλειά για μέρα, έχω 5-6 πράγματα που τα βρίσκω βαρετά και είναι σχετικά εύκολα και επαναλαμβανόμενα. Αυτά προσπαθώ να τα κάνω μαζί για να φεύγουν από την μέση. Εάν όμως το αφεντικό μου, μου δώσει ένα project το οποίο είναι σοβαρό και πιο περίπλοκο, τότε θα συγκεντρωθώ πάνω στο συγκεκριμένο και δεν θα αφήσω κανένα και τίποτα να με ενοχλήσει κατά την διάρκεια. Focus είναι επίσης ένας πολύ σημαντικός παράγοντας που βοηθά στην παραγωγικότητα. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν να ξέρεις πότε να κάνεις multitask και πότε όχι.

5. Μείωσε τους αντιπερισπασμούς
Τέλος, προσπάθησε να μειώσεις όσο περισσότερο γίνετε τους «ενοχλητικούς θορύβους» γύρω σου, δηλαδή τα πράγματα που μπορεί να σου αποσπάσουν την προσοχή. Ρεαλιστικά ομιλούντες, δεν μπορείς να μειώσεις τον αριθμό των πραγμάτων που μπορεί να σου αποσπάσουν την προσοχή, αλλά μπορείς να ελέγξεις τον τρόπο που τα χειρίζεσαι. Δηλαδή αν δουλεύω σε κάτι σημαντικό και ένας από τα παιδιά στο team του έρχονται για κάτι που ξέρω ότι μπορεί να γίνει αργότερα, τότε μάντεψε τη. Αυτό ακριβώς κάνω. “Σίγουρα θα το δούμε, αλλά δώσε μου λίγο χρόνο να τελειώσω αυτό που κάνω και τότε θα το δούμε μαζί. Έτσι με τρόπο μπορώ να τελειώσω αυτό που κάνω χωρίς ενοχλήσεις και μετά θα μπορώ να βοηθήσω χωρίς άγχος και πιο παραγωγικά το μέλος της ομάδας μου.

4+1 τρόποι να διαχειριστείς αποτελεσματικά τον χρόνο σου brandon wong 263433 683x1024

Ότι και να είσαι σε αυτή την ζωή, είτε έμμισθος υπάλληλος, αυτοεργοδοτούμενος ή πετυχημένος διευθυντής, περισσότερος χρόνος στα χέρια σου, θα σου επιτρέψει να συγκεντρωθείς στα πιο σημαντικά πράγματα. Να είσαι πάντα προετοιμασμένος, οργανωμένος και πειθαρχημένος και αυτό θα σου δώσει τον χρόνο που χρειάζεσαι για να γίνεις πιο παραγωγικός και στο τέλος της ημέρας να πετύχεις περισσότερα.

Αν έχεις πετύχει κι εσύ τον τρόπο για να ελέγχεις τον χρόνο σου σωστά και να είσαι παραγωγικός, θα μας άρεσε πολύ να τον ακούσουμε. Στείλε μας μήνυμα λοιπόν με την δική σου ιστορία και θα την δημοσιεύσουμε ανάλογα.

LIFESTYLE

3 τρόποι για να σχολάσεις στην ώρα σου χωρίς ενοχές και παρατηρήσεις

Kyriakos Tofi

Published

on

3 τρόποι για να σχολάσεις στην ώρα σου χωρίς ενοχές και παρατηρήσεις douleia xara

«Σε ένα κόσμο υπερπληροφόρησης, η δυνατότητα του να νιώθεις είναι ένα σπάνιο δώρο»
– Patrick Ness, συγγραφέας της τριλογίας «Chaos Walking»

Έχεις συμπληρώσει οκτώ ώρες δουλειάς και όμως κάτι σε αποτρέπει να σχολάσεις στην ώρα σου;

Ο ήλιος έχει προ πολλού δύσει και όμως οι συνάδελφοί σου μένουν αγκιστρωμένοι στη θέση τους;

Εάν στο τέλος κάθε εργάσιμης ημέρας νιώθεις ότι έχεις κάνει την αποστολή σου αλλά το εργασιακό περιβάλλον δεν σου επιτρέπει να βάλεις μια άνω τελεία, τότε ο χρόνος που ξοδεύεις σκεπτόμενος τι θα μπορούσες να έκανες εκεί έξω, σε φθείρει ψυχολογικά. Πιο κάτω θα διαβάσεις τρεις προσεγγίσεις ώστε να τερματίζεις τη δουλειά στην προβλεπόμενη ώρα και να αξιοποιείς τον ελεύθερό σου χρόνο με τρόπο που θα σου επιτρέπει να επιστρέψεις το επόμενο πρωί με όρεξη και ενέργεια.

1. Δώσε νέα έννοια στη λέξη «φεύγω»

Η χρήση των κατάλληλων λέξεων μπορεί από μόνη της να δημιουργήσει συγκεκριμένα συναισθήματα και στην περίπτωση του να… φύγεις από τη δουλειά, αυτό που κυριαρχεί είναι η ενοχή. Το σκέφτεσαι μια και δύο φορές διότι ο προϊστάμενος σου ίσως κρίνει ότι δεν είσαι αφοσιωμένος και διότι οι συνάδελφοί σου σκύβουν το κεφάλι και ξοδεύουν όλο και περισσότερες ώρες μπροστά από μια οθόνη. Αν λοιπόν δώσεις τη σωστή απεικόνιση λέγοντας ότι δεν φεύγεις από κάτι αλλά πας στην οικογένεια, στους φίλους, στο κατοικίδιό σου, τότε αυτόματα βρίσκεσαι σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση και ανυπομονείς γι’ αυτό που σε περιμένει εκεί έξω.

2. Ιεράρχησε σωστά τα καθήκοντά σου

Μπορείς στην αρχή μιας εργάσιμης ημέρας να έχεις να αντιμετωπίσεις μια στοίβα από υποχρεώσεις, ωστόσο εσύ ο ίδιος γνωρίζεις καλύτερα ποια έχουν μεγαλύτερη αξία και για ποια θα σου ζητηθούν εξηγήσεις. Θέτοντας λοιπόν τη σωστή προτεραιότητα και θέτοντας εις πέρας πρώτα το πιο απαιτητικό καθήκον, αυξάνεις τις πιθανότητες ώστε στο τέλος της ημέρας να έχεις μεγαλύτερα περιθώρια ευελιξίας. Εάν αποφεύγεις το λεγόμενο «μεγάλο ψάρι» και προτιμάς να ασχοληθείς με τα μικρότερα, τότε πολύ απλά το οκτάωρο δεν θα είναι αρκετό για να διεκπεραιώσεις το καθήκον σου.

3. Πες το δυνατά, πες το καθαρά

Εάν δεν είσαι σε θέση να επικοινωνήσεις με τον προϊστάμενό σου ή τους συνάδελφούς σου και να τους μεταφέρεις το αίτημα ή την επιθυμία να σχολάσεις στην ώρα σου, τότε πολύ απλά θα μείνεις καθισμένος πίσω από το γραφείο, με τις σκέψεις να σε βασανίζουν. Από τη στιγμή που έχεις λάβει υπόψη το δεύτερο σημείο και έχεις θέσει εις πέρας την ημερήσια αποστολή σου, τότε μπορείς όχι απλά να φύγεις στην ώρα που προβλέπεται, αλλά να ζητήσεις και προ αναχώρηση. Ακόμα και τα άτομα που σε περιτριγυρίζουν χρειάζονται κάποιο είδος… εκπαίδευσης ώστε να γνωρίζουν τι μπορούν να αναμένουν από εσένα και πότε. Επιπρόσθετα, θα πρέπει να αναπτύξεις και την ικανότητα να λες «όχι» σε οτιδήποτε είναι πέραν των καθηκόντων σου και θα σου πάρει σημαντικό χρονικό διάστημα να το διεκπεραιώσεις.

Continue Reading

LIFESTYLE

Κανόνας 10-10-10: Τι να κάνεις όταν απλά δεν μπορείς να αποφασίσεις

Kyriakos Tofi

Published

on

Κανόνας 10-10-10: Τι να κάνεις όταν απλά δεν μπορείς να αποφασίσεις skepsi kanonas

«Όλοι μου λένε ότι φλερτάρω με τη λανθασμένη απόφαση αλλά τα λάθη είναι μέρος της ζωής»
– Paulo Coelho, συγγραφές της νουβέλας «Ο Αλχημιστής»

Οι αποφάσεις που καλείσαι να πάρεις καθημερινά ξεκινούν από απλά πράγματα όπως το πως θα προτιμήσεις να απολαύσεις τον καφέ σου και επεκτείνονται σε πιο σύνθετα όπως το αν θα συνεχίσεις να ενοικιάζεις ένα διαμέρισμα ή θα αγοράσεις ένα σπίτι. Μερικά ζητήματα λύνονται ενστικτωδώς και ουσιαστικά το ερώτημα δεν προλαβαίνει καν να τεθεί, ωστόσο υπάρχουν και οι περιπτώσεις όπου μια απάντηση μπορεί να επηρεάσει όχι απλώς τις επόμενες ημέρες, αλλά τους υπόλοιπους μήνες της ζωής σου.

Τι κάνεις λοιπόν στην περίπτωση που παγώνεις και αδυνατείς να πάρεις μια σημαντική απόφαση;

Ο κανόνας 10-10-10 αναπτύχθηκε από την Suzy Welch στο βιβλίο 10-10-10: A Life Transforming Idea το οποίο κατάφερε να γίνει best seller. Η ιδέα της Welch είναι να συνοδεύσεις το ερώτημα που σε βασανίζει με άλλα τρία και συγκεκριμένα να διευκρινίσεις τι αντίκτυπο θα έχει η απόφασή σου τα επόμενα δέκα λεπτά, τους επόμενους δέκα μήνες και τα επόμενα δέκα χρόνια.

Ο τρόπους που ο εγκέφαλός σου λειτουργεί, κάνει την κάθε απόφαση να συνοδεύεται από συναισθήματα. Η συγγραφέας υποστηρίζει ότι απαντώντας τα τρία ερωτήματα που έχουν κοινό παρονομαστή τον αριθμό «10», θα αντιληφθείς αφενός μεν αυτό που σε βασανίζει αξίζει τον προβληματισμό και αφετέρου εάν η απόφασή σου είναι ευθυγραμμισμένη με τους στόχους σου μακροπρόθεσμα.

Continue Reading

LIFESTYLE

4 στοιχεία που θα σε βοηθήσουν να κάνεις μια άψογη πρώτη εντύπωση

Kyriakos Tofi

Published

on

4 στοιχεία που θα σε βοηθήσουν να κάνεις μια άψογη πρώτη εντύπωση gnorimia entiposi

«Ο χαρακτήρας είναι σαν ένα δένδρο και η φήμη σαν τη σκιά του»
– Abraham Lincoln, 16ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής

Η ευκολία με την οποίαν απορρίπτεις ή αποδέχεσαι ανθρώπους οι οποίοι είτε περνούν από δίπλα σου για μια στιγμή, είτε βρίσκονται στο κοινωνικό σου κύκλο, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την πρώτη εικόνα που σχηματίζεις. Ιδιαίτερα στην περίπτωση του φλερτ, η εικόνα αυτή δεν περιορίζεται στο οπτικό κομμάτι, αλλά επεκτείνεται στον τρόπο συμπεριφοράς.

Πιο κάτω θα διαβάσεις τέσσερα σημεία που θα σε βοηθήσουν να παραμείνεις στο μυαλό μιας γυναίκας, ακόμα και όταν έχεις χαθεί από το οπτικό της πεδίο.

1. Σκέψου την πρώτη σου ατάκα

Σημαντική εντύπωση δεν κάνει μόνο η πρώτη εικόνα αλλά και οι πρώτες λέξεις που θα εκστομίσεις όταν συναντάς για πρώτη φορά ένα άτομο. Καλό θα ήταν να έχεις στο… οπλοστάσιό σου κάτι έτοιμο ωστόσο αυτό που πραγματικά θα κάνει τη διαφορά, είναι κάτι αυθεντικό όπως ένα σχόλιο ή ένα κομπλιμέντο για ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που βλέπεις απέναντί σου. Παράλληλα καλό θα ήταν να αποφύγεις μια ερώτηση που μπορεί να απαντηθεί με ένα ναι ή με ένα όχι αλλά αντιθέτως να υποβάλεις μια ερώτηση που μπορεί να αποτελέσει βάση για μια συζήτηση όπως το πως πέρασε την ημέρα του ή την ημέρα της.

4 στοιχεία που θα σε βοηθήσουν να κάνεις μια άψογη πρώτη εντύπωση gnorimia entiposi 2 1024x707

2. Μίλα λιγότερο, άκου περισσότερο

Αν παρατηρήσεις με ηρεμία τις πλείστες συζητήσεις που έχεις καθημερινά, τότε θα διαπιστώσεις ότι λίγες εξ αυτών θεωρούνται διάλογοι. Ιδιαίτερα όταν έχεις να καθίσεις απέναντι σε κάποιαν που έχει ανάγκη να μιλήσει και να εξωτερικεύσει κάτι που την απασχολεί, θα παρατηρήσεις ότι δίνει πολύ περισσότερη έμφαση σε αυτά που λέει παρά σε όσα ακούει. Ιδιαίτερα όταν θέλεις να κάνεις μια καλή εντύπωση, πέραν από το να αναδείξεις τα δικά σου δυνατά σημεία, οφείλεις να ακούσεις με υπομονή και να επικροτήσεις τα αντίστοιχα του συνομιλητή σου.

4 στοιχεία που θα σε βοηθήσουν να κάνεις μια άψογη πρώτη εντύπωση gnorimia entiposi 3 1024x711

3. Γίνε λιγότερο διαθέσιμος

Εάν το σκηνικό είναι σε ένα χώρο στον οποίον κάνεις μια προσέγγιση και μια αρχή από μηδενική βάση, τότε είναι φυσιολογικό να μπεις σε μια συζήτηση η οποία θα έχει τα πάνω της και τα κάτω της. Εκεί που νιώθεις ότι τα θέματα λιγοστεύουν, μη διστάσεις να κάνεις ένα βήμα προς τα πίσω, να επιστρέψεις στην παρέα σου ή να γεμίσεις το ποτήρι σου. Με άλλα λόγια, αφού εκφράσεις το ενδιαφέρον σου, δείξε ότι έχεις κι άλλες εναλλακτικές να περάσεις τη βραδιά σου και μια από αυτές είναι και εκείνη.

4 στοιχεία που θα σε βοηθήσουν να κάνεις μια άψογη πρώτη εντύπωση gnorimia entiposi 4 1024x683

4. Ερμήνευσε τα σημάδια

Η γλώσσα του σώματος αποτελεί τον καλύτερο οδηγό ώστε να γνωρίζεις αν βρίσκεται στο σωστό μονοπάτι. Εάν η γυναίκα που έχεις απέναντί σου επιδιώκει έστω και ακούσια την επαφή, γέρνοντας πάνω σου καθώς χαμογελά ή αν διατηρεί οπτική επαφή με άνεση και χωρίς να αποστρέφει το βλέμμα, τότε συνέχισε αυτό που κάνεις. Εάν όμως την παρατηρείς να σταυρώνει τα χέρια και να ανασηκώνει τα φρύδια της, τότε άλλαξε αμέσως θέμα συζήτησης ή και τακτική.

Continue Reading

Social Media

The Latest

Plagiarism Online Free Check13 hours ago

Types of writing application for work and autobiography

Types of writing application for work and autobiography Composing official documents requires special skills and knowledge. Formal documentation had rigid...

3 τρόποι για να σχολάσεις στην ώρα σου χωρίς ενοχές και παρατηρήσεις douleia xara 400x240 3 τρόποι για να σχολάσεις στην ώρα σου χωρίς ενοχές και παρατηρήσεις douleia xara 80x80
LIFESTYLE2 days ago

3 τρόποι για να σχολάσεις στην ώρα σου χωρίς ενοχές και παρατηρήσεις

«Σε ένα κόσμο υπερπληροφόρησης, η δυνατότητα του να νιώθεις είναι ένα σπάνιο δώρο» – Patrick Ness, συγγραφέας της τριλογίας «Chaos...

Κανόνας 10-10-10: Τι να κάνεις όταν απλά δεν μπορείς να αποφασίσεις skepsi kanonas 400x240 Κανόνας 10-10-10: Τι να κάνεις όταν απλά δεν μπορείς να αποφασίσεις skepsi kanonas 80x80
LIFESTYLE4 days ago

Κανόνας 10-10-10: Τι να κάνεις όταν απλά δεν μπορείς να αποφασίσεις

«Όλοι μου λένε ότι φλερτάρω με τη λανθασμένη απόφαση αλλά τα λάθη είναι μέρος της ζωής» – Paulo Coelho, συγγραφές...

4 στοιχεία που θα σε βοηθήσουν να κάνεις μια άψογη πρώτη εντύπωση gnorimia entiposi 400x240 4 στοιχεία που θα σε βοηθήσουν να κάνεις μια άψογη πρώτη εντύπωση gnorimia entiposi 80x80
LIFESTYLE7 days ago

4 στοιχεία που θα σε βοηθήσουν να κάνεις μια άψογη πρώτη εντύπωση

«Ο χαρακτήρας είναι σαν ένα δένδρο και η φήμη σαν τη σκιά του» – Abraham Lincoln, 16ος πρόεδρος των Ηνωμένων...

Το θρυλικό «Take On Me» με 20 πινελιές από τον Anthony Vincent take on me aha 400x240 Το θρυλικό «Take On Me» με 20 πινελιές από τον Anthony Vincent take on me aha 80x80
ENTERTAINMENT1 week ago

Το θρυλικό «Take On Me» με 20 πινελιές από τον Anthony Vincent

Δεν απογοήτευσε ούτε αυτή τη φορά τους δυόμιση εκατομμύρια ακόλουθούς του στο Youtube o Anthony Vincent, ερμηνεύοντας με το δικό...

Game of Thrones: Φινάλε με πολλαπλούς και απρόσμενους θανάτους game of thrones 2018 400x240 Game of Thrones: Φινάλε με πολλαπλούς και απρόσμενους θανάτους game of thrones 2018 80x80
ENTERTAINMENT1 week ago

Game of Thrones: Φινάλε με πολλαπλούς και απρόσμενους θανάτους

Για ένα απρόβλεπτο και συναρπαστικό φινάλε το οποίο θα βρει ελάχιστους πρωταγωνιστές να παραμένουν ζωντανοί και όρθιοι, προϊδέασαν οι δημιουργοί...

3 πράγματα που αξίζει να κάνεις μόνος το 2018 solo monos 400x240 3 πράγματα που αξίζει να κάνεις μόνος το 2018 solo monos 80x80
LIFESTYLE2 weeks ago

3 πράγματα που αξίζει να κάνεις μόνος το 2018

«Η μοναξιά κάνει τις ακτίνες του ήλιου πιο καυτές και τον αέρα της νύχτας πιο μυρωδάτο» – Herny Rollins, Αμερικανός...

3 στοιχεία που χαρακτηρίζουν κάθε δυνατή σχέση sxesi 400x240 3 στοιχεία που χαρακτηρίζουν κάθε δυνατή σχέση sxesi 80x80
LIFESTYLE2 weeks ago

3 στοιχεία που χαρακτηρίζουν κάθε δυνατή σχέση

«Όσο περισσότερο κοντά σε μια σχέση έρχεσαι, τόσο πιο απαραίτητα είναι το τακτ και η ευγένεια» – Oliver Wendell Holmes,...

ΤOP ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

X