Connect with us

LIFESTYLE

Τρία είδη ταξιδιού που μπορούν να σου αλλάξουν την κοσμοθεωρία

Druid

Published

on

Τρία είδη ταξιδιού που μπορούν να σου αλλάξουν την κοσμοθεωρία rawpixel com 191102

Το «γηράσκω αεί διδασκόμενος» του Σόλωνα (αν και συχνά προσδίδεται στο Σωκράτη) είναι μια φράση που την έχεις ακούσει άπειρες φορές από τα παιδικά σου χρόνια, όπως και όλοι μας. Για το λόγο αυτό έχει γίνει και ένα από τα ρητά που τα πετάμε έτσι στο ξεκάρφωτο για να δώσουμε ένα αέρα διανοουμενιάς στις κουβέντες μας. Άραγε, όμως, αναλογιζόμαστε καμιά φορά τι μπορεί να σημαίνει πραγματικά το «αεί διδασκόμενος» και πώς μπορεί αυτό να εφαρμόζεται σε διάφορες πτυχές της ζωής μας; Εννοείται πως μαθαίνουμε από τα πάντα γύρω μας – ή, μάλλον, πως θα έπρεπε να αντιμετωπίζουμε τα πάντα γύρω μας σαν πηγές σημαντικών μαθημάτων που μπορούν να μας βοηθήσουν να αλλάξουμε και να εξελιχθούμε σαν άνθρωποι. «Συν Αθηνά και χείρα κίνει», όμως, όπως είπε και κάποιος άλλος αρχαίος σοφός (άλλοι λένε πως ήταν ο Όμηρος, άλλοι ο Ευρυπίδης, τώρα αν ήταν και ο Αίσωπος δεν το ξέρω με σιγουριά…ακόμα μαθαίνω κι εγώ) και έτσι σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας ένα τρόπο με τον οποίο μπορείς να πάρεις σημαντικά μαθήματα (ταχέα κιόλας) τα οποία μπορούν να σου αλλάξουν ολόκληρη τη ζωή. Αυτός δεν είναι τίποτα άλλο από τα ταξίδια. Δεν θα αναλωθώ σε προτάσεις για προορισμούς και τα σχετικά, καθώς κάθε ένας από μας είναι διαφορετικός και τα γούστα ποικίλουν. Αυτές οι προτάσεις όμως είναι προσαρμόσιμες σε κάθε γούστο. Προσδεθείτε, λοιπόν, εισητήρια ανά χείρας και πάμε:

Τρία είδη ταξιδιού που μπορούν να σου αλλάξουν την κοσμοθεωρία steven lewis 342 1024x687

1. Ταξίδι με τον εαυτό σου:

Είτε οι προσωπικές σου προτιμήσεις σε οδηγούν σε ένα ξενοδοχείο πολυτελείας για ένα super χαλαρωτικό τριήμερο, είτε σαν λάτρης της περιπέτειας καίγεσαι να εξερευνήσεις μια ανεξερεύνητη για σένα περιοχή, τουλάχιστον ένα ταξίδι στη ζωή σου πρέπει να το κάνεις με τον εαυτό σου. Πίστεψέ με, είναι τόσα πολλά που δεν ξέρεις για σένα και που, ακόμα και τις ώρες που είσαι μόνος σου δεν μπορείς να προσεγγίσεις καθώς βρίσκεσαι στο λεγόμενο comfort zone σου. Αυτές τις άγνωστες πτυχές του εαυτού σου μπορείς να τις ανακαλύψεις όταν βρεθείς μόνος σε ένα καινούριο μέρος. Θα καταλάβεις τι σου αρέσει πραγματικά να κάνεις, θα ακούσεις τα θέλω σου που, θέλοντας και μη μετριάζεις όταν υπάρχει και παρέα. Τουλάχιστον για μια στιγμή θα πρέπει να επιστρατεύσεις το ένστικτο της επιβίωσης, καθώς, ακόμα και στο ασφαλέστερο μέρος, το να είσαι εντελώς μόνος μπορεί να σου προκαλέσει τουλάχιστον μια μορφή ανασφάλειας. Οι ώρες που θα περάσεις μόνος σε ένα άγνωστο μέρος μπορούν να σε φέρουν αντιμέτωπο με φοβίες, ανασφάλειες και προβλήματα που έχεις θάψει μέσα σου απασχολούμενος με την καθημερινότητά σου στο οικείο περιβάλλον. Έτσι, η καινούρια τοποθεσία μπορεί να σου προσφέρει την απόσταση που χρειάζεσαι για να τα δεις πιο αποστασιοποιημένα και να τα αντιμετωπίσεις διαφορετικά. Επίσης, το να πας σε ένα άγωστο μέρος μόνος σου σημαίνει ότι δεν έχεις αντιπερισπασμούς, ότι έχεις ανοίξει όλες τις διόδους για να «εισπράξεις» οτιδήποτε καινούριο έχει να σου προσφέρει το μέρος που επισκέπτεσαι. Έχεις αφεθεί, και εκτεθεί, τόσο στο νέο περιβάλλον όσο και στον εαυτό σου. Και τα πλεονεκτήματα αυτού θα τα δεις στην επιστροφή.

Τρία είδη ταξιδιού που μπορούν να σου αλλάξουν την κοσμοθεωρία toa heftiba 295066 1024x683

2. Ταξίδεψε για τη μουσική:

ΟΚ, τι και αν εγώ ακούω hip hop κι εσύ death metal; Τι και αν σε εσένα αρέσει ο Eminem και σε μένα οι Tool; Τι και αν εσύ θες να παρακολουθήσεις φεστιβάλ παραδοσιακής μουσικής (διεθνές πάντα) και εγώ θέλω να πάω στο Tomorrowland και να λιώσω στην ηλεκτρονική; Το θέμα είναι ότι και οι δύο θα ταξιδέψουμε για ένα σκοπό. Είτε είναι μια δίωρη συναυλία είτε ένα τετραήμερο φεστιβάλ. Θα κοιτάμε προς μια σκηνή, θα χορεύουμε όπως γουστάρουμε στο είδος της μουσικής που αγαπάμε και κάποια στιγμή θα καταλάβουμε ότι έχουμε γίνει ένα με το υπόλοιπο κοινό. Κάποια στιγμή θα αντιληφθούμε ότι και πολλοί από τους ανθρώπους γύρω μας έχουν ταξιδέψει από διάφορα άλλα μέρη της γης για να έρθουν στο συγκεκριμένο μέρος και να ακούσουν και να δουν το συγκεκριμένο γεγονός. Με τη συνειδητοποίηση αυτού θα νιώσουμε άμεσα ότι είμαστε μέλη μιας οικογένειας που την έχει ενώσει το κοινό γούστο (γιατί η μουσική δεν είναι ποδόσφαιρο, δεν έχει νικητές και χαμένους…και το λέω αυτό γιατί ήσουν έτοιμος, φίλε μου, να μου πεις για τα ταξίδια που έχεις κάνει για να δεις το τάδε match της δείνα ομάδας). Όταν, λοιπόν, βρεθείς σε μια τέτοια κατάσταση θα νιώσεις πως είσαι μέρος ενός συνόλου. Ταυτόχρονα, όμως, θα νιώσεις μικρός και αόρατος, καθώς ακόμα και η ίδιά σου η παρέα (αν έχεις πάει με παρέα) θα βρίσκει πιο σημαντικά τα επί σκηνής δρώμενα από εσένα τον ίδιο. Και αυτός ο συνδυασμός των συναισθημάτων του «ανήκω κάπου» και του «είμαι μικρός», έστω και αν συμβεί στιγμιαία, είναι ένα σπουδαίο μαθήματα όσον αφορά τη θέση του κάθε ενός από μας στον κόσμο αυτό.

Τρία είδη ταξιδιού που μπορούν να σου αλλάξουν την κοσμοθεωρία lukas robertson 191319 1024x769

3. Το πνευματικό ταξίδι:

Τέλος, φίλε μου, προτείνω το είδος ταξιδιού που μπορεί να έρχεται πιο «φτηνά», αλλά αν γίνει σωστά μπορεί να προσφέρει την πιο ακριβή γνώση: Διάβασε! Διάβασε άφοβα. Οτιδήποτε σε ενδιαφέρει. Όχι τεχνικές λεπτομέρειες για τη δουλειά σου, όποια και αν είναι αυτή. Αυτά είναι επαγγελματική εξέλιξη. Εγώ μιλάω για πνευματική ανέλιξη. Αν δεν με πιστεύεις απλά δοκίμασέ το. Είτε είναι λογοτεχνία, είτε κοινωνιολογία, είτε φιλοσοφία, διάβασε κάτι που θα σου ανοίξει τα μάτια και το μυαλό. Αυτό το εσωτερικό ταξίδι που γίνεται μέσα στο νου όταν τα μάτια μετατρέπουν τα σύμβολα σε λέξεις που εσύ ακούς μέσα στον εγκέφαλό σου, αυτή η εσωτερική διαδρομή, αν προσεγγιστεί με κριτική σκέψη και ανοιχτό μυαλό μπορεί να σε οδηγήσει σε μονοπάτια που θα σου αλλάξουν πολλές από τις πεποιθήσεις για τα τετριμμένα της ζωής.

Comments

LIFESTYLE

3 απλούστατες τεχνικές για να διώξεις το άγχος μακριά

Kyriakos Tofi

Published

on

3 απλούστατες τεχνικές για να διώξεις το άγχος μακριά agxos

«Το άγχος δεν απαλύνει τις πληγές του αύριο, αλλά αδειάζει τις δεξαμενές της δύναμης σήμερα»
– Charles Spurgeon, Άγγλος κληρικός και συγγραφές του 19ου αιώνα

Οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας φορτώνουν το μυαλό συχνά με πολύ περισσότερες σκοτούρες από αυτές που καλείσαι πραγματικά να αντιμετωπίσεις. Είτε είσαι φοιτητής, είτε είσαι εργένης, είτε είσαι παντρεμένος με ή χωρίς παιδιά, η ρουτίνα απαιτεί την εκπλήρωση κάποιων καθηκόντων ώστε να είσαι συνεπής απέναντι σε φίλους, αφεντικό και οικογένεια.

Τις στιγμές εκείνες που νιώθεις ότι χάνεις τον έλεγχο και ότι δυσκολεύεσαι να διαχειριστείς μια κατάσταση, επιστράτευσε μια από τις πιο κάτω τεχνικές για να κάνεις reset!

1. Παίξε μια ταινία στο μυαλό σου που σου φέρνει χαμόγελο

Η έλλειψη συγκέντρωσης και οι αντιπερισπασμοί βλάπτουν την παραγωγικότητά τους αλλά όταν το μυαλό παγώνει, αποτελούν τον καλύτερο σύμμαχό σου. Όταν βρίσκεται σε μια κατάσταση που θολώνεις και δεν μπορείς να βάλεις σε μια τάξη τις σκέψεις σου, θυμήσου κάτι ευχάριστο. Με μεγάλη ευκολία φέρνεις στο μυαλό σου εικόνες και σκέψεις που σε ρίχνουν ψυχολογικά, επομένως γιατί δεν αντιστρέφεις το αποτέλεσμα; Λίγα δευτερόλεπτα με χαμόγελο είναι υπέρ αρκετά για να σου επιτρέψουν να κάνεις επανεκκίνηση και να βάλεις σε μια σειρά το τι πρέπει να κάνεις.

2. Επανέλαβε την ανησυχία σου μέχρι να… βαρεθείς

Ακούγεται τόσο απλό που σου προκαλεί γέλιο αλλά αν το κάνεις πράξη θα δεις ότι είναι άκρως αποτελεσματικό! Ας πούμε ότι έχεις αργήσει στο ραντεβού και δυσοίωνες σκέψεις σε πλημμυρίζουν για το τι θα σκέφτεται και το τι θα πει το άτομο που σε περιμένει. Επανέλαβε λοιπόν είκοσι φορές τη φράση «έχω αργήσει» μέχρι που να την βαρεθείς ή μέχρι να σκάσεις στο γέλιο από το πόσο γελοίος ακούγεσαι. Έμμεσα αναγνωρίζεις ότι το πρόβλημα αυτό δεν είναι τόσο μεγάλο ή τουλάχιστον ότι τη στιγμή εκείνη τα πράγματα έχουν διαμορφωθεί με τρόπο που δεν αλλάζουν μιας και ο χρόνος δεν πάει πίσω.

3. Πάρε μια ή περισσότερες βαθιές αναπνοές

Όταν το άγχος σε κυριεύει, ένα φαινόμενο που παρατηρείται στο σώμα σου είναι η αλλαγή και συγκεκριμένα η επιβράδυνση του ρυθμού αναπνοής. Η λέξη «πνίγομαι» έχει και κυριολεκτική και μεταφορική έννοια αφού πιάνεις τον εαυτό σου να κρατά την αναπνοή του για αρκετή ώρα και ταυτόχρονα να εμποδίζει το σώμα να συμπεριφερθεί και να λειτουργήσει κανονικά. Μερικές βαθιές αναπνοές είναι μια απλή στρατηγική ώστε να οξυγονώσεις τον εγκέφαλό σου και να προσεγγίσεις με ηρεμία και νηφαλιότητα το εμπόδιο που έχεις μπροστά σου.

Continue Reading

LIFESTYLE

3 blogs που θα κάνουν την προετοιμασία για ταξίδι μια συναρπαστική εμπειρία

Kyriakos Tofi

Published

on

3 blogs που θα κάνουν την προετοιμασία για ταξίδι μια συναρπαστική εμπειρία taxidi

«Ταξίδευε συχνά, δούλεψε στο εξωτερικό αν μπορείς, μελέτα κουλτούρες πλην της δικιάς σου»
– Tom Freston, μέλος της ιδρυτικής ομάδας του MTV

Οι αναμνήσεις από ένα ταξίδι σε μια χώρα με διαφορετικές συνήθειες από αυτήν που ζεις, είναι ανεκτίμητες και «καρφώνονται» στο μυαλό σαν μια πινέζα στον πίνακα της ζωής. Βέβαια σε μια αποστολή μακριά από τη ζώνη άνεσής σου δεν είναι όλα ρόδινα καθώς υπάρχει το άγχος της προετοιμασίας, η αναμονή στην ουρά στο αεροδρόμιο αλλά και η ίδια η μετάβαση που μπορεί να είναι κοπιαστική, ιδιαίτερα αν είναι πολύωρη.

Τα προβλήματα αυτά δεν τα συναντάς μόνο εσύ και σίγουρα δεν είναι προβλήματα τα οποία παρουσιάστηκαν πρόσφατα. Το ONEMANshow σου παρουσιάζει τέσσερα blogs τα οποία θα σε βοηθήσουν και να προετοιμαστείς και να βιώσεις το επόμενό σου ταξίδι με τη λιγότερη δυνατή ταλαιπωρία και το μεγαλύτερο βαθμό απόλαυσης.

1. Nomadic Matt

Πάνω από 200 χιλιάδες ακόλουθους μετρά η σελίδα του Nomadic Matt στο facebook, με χρήστες από όλο τον κόσμο να αναζητούν πληροφορίες για ευκολότερα, φθηνότερα και μεγαλύτερα σε διάρκεια ταξίδια. Ο Matt έχει ταξιδέψει σε πάνω από ογδόντα χώρες διανύοντας χιλιάδες χιλιόμετρα, βρίσκοντας κατάλυμα στα πιο περίεργα μέρη. Το μήνυμα που θέλει να περάσει είναι ότι ένα ταξίδι δεν πρέπει να είναι απαραίτητα ακριβό και ζητώντας όχι μόνο παίρνεις πράγματα δωρεάν, αλλά κάνεις φιλίες που κρατούν μια ζωή.

2. Planet D

Ο Dave και η Deb αποτελούν ένα ζευγάρι συνώνυμο με την περιπέτεια μιας και στην ιστοσελίδα τους σε υποδέχονται με το μότο «η περιπέτεια είναι για όλους». Τα τελευταία οκτώ χρόνια έχουν αφιερώσει την ζωή τους σε μια αποστολή γεμάτη ταξίδια, η οποία είναι να ενθαρρύνουν όλο και περισσότερα άτομα να κάνουν το βήμα που θα τους φέρει έξω από τη ζώνη άνεσής τους. Η περιπέτεια δεν σημαίνει απαραίτητα να είσαι υπεραθλητής ούτε να ανεβάζεις τα επίπεδα αδρεναλίνης σε σημείο που δεν μπορείς να αναπνεύσεις. Το πρώτο πράγμα που χρειάζεσαι, είναι η… επιθυμία.

3. Migrationology

Δεν είναι μόνο ο έρωτας που περνά από το στομάχι, αλλά και ο πόθος για ταξίδι και εξερεύνηση. Το blog Migrationology απευθύνεται στα άτομα εκείνα που θέλουν να εξερευνήσουν όχι μόνο νέα μέρη αλλά και τον… ουρανίσκο τους. Αφιερωμένος αποκλειστικά στις γεύσεις που συναντάς σε όλο τον κόσμο, ο Mark Wiens μοιράζεται συνταγές, γευστικές εμπειρίες και tips ταξιδιού με τη σελίδα του στο Facebook να αριθμεί σχεδόν 250 χιλιάδες μέλη.

Continue Reading

LIFESTYLE

4 ξυριστικές που εξασφαλίζουν άψογο αποτέλεσμα και λεφτά στην τσέπη

Druid

Published

on

By

4 ξυριστικές που εξασφαλίζουν άψογο αποτέλεσμα και λεφτά στην τσέπη adam sherez 258837

Η αγορά μιας ξυριστικής μηχανής για άντρες είναι από τις πιο δύσκολες αγορές που μπορείς να κάνεις. Ίσως επειδή οι επιλογές είναι πάμπολλες, ίσως επειδή η κάθε μηχανή σου υπόσχεται το καλύτερο ξύρισμα ever, ή ίσως επειδή δεν ξέρεις ακριβώς τι θέλεις. Η εικόνα του να στέκομαι μπροστά στα ράφια καταστήματος με ηλεκτρικά είδη και να μην μπορώ να διαλέξω, είναι μια από τις αναμνήσεις που έχω από την προ-Internet εποχή.

Ενδεχομένως να είσαι και εσύ ένας άντρας που θέλει ξυριστική του μηχανή σε ρόλο δύο σε ένα. Δηλαδή να σε ξυρίζει στο μέγιστο βαθμό χωρίς να αφήνει τρίχες, αλλά από την άλλη να προσφέρει και το πιο γρήγορο και πιο ευέλικτο trimming, δηλαδή την περιποίηση ώστε να φαίνεσαι επιμελώς αξύριστος (δύο-τριών ημερών). Ιδιαίτερα το δεύτερο κομμάτι είναι κάτι που δεν προσφέρεται σε όλες τις ξυριστικές μηχανές επομένως ανάλογα με τις απαιτήσεις σου θα πρέπει να είναι και η τελική επιλογή.

Το ONEMANshow βρίσκεται για άλλη μια φορά στο πλευρό κάθε άντρα που σέβεται τον εαυτό του και επιμελείται την εξωτερική του εμφάνιση. Πιο κάτω θα διαβάσεις για αξιόπιστες λύσεις στις καλύτερες τιμές που μπορείς να βρεις στο διαδίκτυο:

1. Ξυριστική Braun Series 9 – 9260s

H Braun ίσως είναι από τις καλύτερες εταιρείες στον τομέα αυτό. Απόδειξη ότι η Braun μου που έχω εδώ και περίπου 8-9 χρόνια συνεχίζει ακούραστη και προσφέρει εξαιρετικό ξύρισμα. Η Braun έχει απίστευτη συλλογή από ξυριστικές, αλλά εγώ σήμερα θα σου προτείνω την Braun Series 9 9260S, η οποία είναι μια εξαιρετική συσκευή τόσο από πλευράς σχεδιασμού αλλά και ποιότητας ξυρίσματος. Απ’ότι έχω διαβάσει η Braun επιστράτευσε 60 ειδικούς από διάφορες κατηγορίες ειδικοτήτων οι οποίοι εργάστηκαν για μια πενταετία περίπου πάνω στον σχεδιασμό της συγκεκριμένης μηχανής η οποία μηχανή θα είναι ένα πραγματικό κόσμημα στο μπάνιο σου. Η τεχνολογία Sonic που διαθέτει, σου προσφέρει τόσο γρήγορο και απαλό ξύρισμα που δεν αφήνει καν τον χρόνο στο δέρμα για να ερεθιστεί. Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και αγορά αυτής της ξυριστικής ρίξε μια ματιά εδώ: Braun Series 9 – 9260s4 ξυριστικές που εξασφαλίζουν άψογο αποτέλεσμα και λεφτά στην τσέπη ir t odinginjas 21 l am2 o 2 a B01HDA31YG

4 ξυριστικές που εξασφαλίζουν άψογο αποτέλεσμα και λεφτά στην τσέπη q encoding UTF8 MarketPlace GB ASIN B01HDA31YG ServiceVersion 20070822 ID AsinImage WS 1 Format SL250 tag odinginjas 214 ξυριστικές που εξασφαλίζουν άψογο αποτέλεσμα και λεφτά στην τσέπη ir t odinginjas 21 l am2 o 2 a B01HDA31YG

2. Ξυριστική Philips Series 5000

Ακόμη μια καθιερωμένη εταιρεία στον τομέα των ξυριστικών μηχανών, που παράγει ξυριστικές που σίγουρα θα σε καταπλήξουν με την ποιότητα κατασκευής αλλά και το ξύρισμα που θα σου προσφέρουν. Δεν θα ερεθίσει το δέρμα σου και θα σου προσφέρει από τα πιο γρήγορα ξυρίσματα στην αγορά. Επίσης το turbo mode της θα σε βοηθήσει να νικήσεις τις περιοχές με πυκνό τρίχωμα. Διαθέτει κεφάλια 5 κατευθύνσεων για πολύ πολύ κοντινό ξύρισμα και με ένα απλό φόρτισμα της 1 ώρας σου προσφέρει 45 λεπτά χρήσης που ισοδυναμεί σε περίπου 15 ξυρίσματα! Αυτή η ξυριστική καθώς και άλλες χρήσιμες πληροφορίες διατίθενται από το Amazon UK, το οποίο την έχει σε εκπληκτική τιμή αυτές τις μέρες που γράφεται το άρθρο: Philips Series 5000 Wet and Dry Men’s Electric Shaver4 ξυριστικές που εξασφαλίζουν άψογο αποτέλεσμα και λεφτά στην τσέπη ir t odinginjas 21 l am2 o 2 a B071Y9YPMM

4 ξυριστικές που εξασφαλίζουν άψογο αποτέλεσμα και λεφτά στην τσέπη q encoding UTF8 MarketPlace GB ASIN B071Y9YPMM ServiceVersion 20070822 ID AsinImage WS 1 Format SL250 tag odinginjas 214 ξυριστικές που εξασφαλίζουν άψογο αποτέλεσμα και λεφτά στην τσέπη ir t odinginjas 21 l am2 o 2 a B071Y9YPMM

3. Ξυριστική  BabyLiss iStuble

Πανεύκολη στην χρήση, αυτή η συγκεκριμένη ξυριστική έχει το πλεονέκτημα ότι δεν πρέπει να της αλλάζεις κεφαλές και η μοναδική κεφαλή που διαθέτει είναι αρκετά εύκαμπτη που βοηθά για τις δύσκολες καμπύλες του προσώπου. Μπορείς επίσης να την προσαρμόσεις και να χρησιμοποιηθεί σαν trimmer. Η Ξυριστική αυτή διατίθεται στο Amazon UK σε αρκετά ελκυστική τιμή οπότε σου συστείνω να της ρίξεις τουλάχιστον μια ματιά για το τι έχει να σου προσφέρει: BaByliss for Men iStubble + Beard Trimmer4 ξυριστικές που εξασφαλίζουν άψογο αποτέλεσμα και λεφτά στην τσέπη ir t odinginjas 21 l am2 o 2 a B009E4BWEG

4 ξυριστικές που εξασφαλίζουν άψογο αποτέλεσμα και λεφτά στην τσέπη q encoding UTF8 MarketPlace GB ASIN B009E4BWEG ServiceVersion 20070822 ID AsinImage WS 1 Format SL250 tag odinginjas 214 ξυριστικές που εξασφαλίζουν άψογο αποτέλεσμα και λεφτά στην τσέπη ir t odinginjas 21 l am2 o 2 a B009E4BWEG

4. Ξυριστική Philips OneBlade

Θα σε εντυπωσιάσει με την απλότητα της. Προσωπικά την ερωτεύτηκα. Γιατί; Είναι κάτι απλό, εύκολο και το σημαντικότερο θα σου προσφέρει και ξύρισμα αλλά και trim, δηλαδή έχει 3 επίπεδα και μπορείς να την προσαρμόσεις για να δείχνεις πάντα αξύριστος 2-3 ημερών, ή όπως αλλιώς επιθυμείς. Η κεφαλή αλλάζεται και ξεπλένεται με απλό νερό, δεν χρειάζεται οποιαδήποτε ειδική διαδικασία. Δες περισσότερες πληροφορίες και αγόρασε την από το Amazon σε αρκετά προσιτή τιμή: Philips OneBlade Hybrid Trimmer & Shaver4 ξυριστικές που εξασφαλίζουν άψογο αποτέλεσμα και λεφτά στην τσέπη ir t odinginjas 21 l am2 o 2 a B01FFSI7XI

4 ξυριστικές που εξασφαλίζουν άψογο αποτέλεσμα και λεφτά στην τσέπη q encoding UTF8 MarketPlace GB ASIN B01FFSI7XI ServiceVersion 20070822 ID AsinImage WS 1 Format SL250 tag odinginjas 214 ξυριστικές που εξασφαλίζουν άψογο αποτέλεσμα και λεφτά στην τσέπη ir t odinginjas 21 l am2 o 2 a B01FFSI7XI

Οι επιλογές που υπάρχουν στην αγορά είναι απεριόριστες και θα μπορούσα να σου γράφω για ώρες, αλλά στο τέλος αυτό θα έφερνε το αντίθετο αποτέλεσμα. Πάρε το ξύρισμα στα χέρια σου και διάλεξε μια από τις τέσσερις προτεινόμενες επιλογές που θα σε αφήσει σούπερ ικανοποιημένο.

Continue Reading

Social Media

The Latest

3 απλούστατες τεχνικές για να διώξεις το άγχος μακριά agxos 400x240 3 απλούστατες τεχνικές για να διώξεις το άγχος μακριά agxos 80x80
LIFESTYLE4 hours ago

3 απλούστατες τεχνικές για να διώξεις το άγχος μακριά

«Το άγχος δεν απαλύνει τις πληγές του αύριο, αλλά αδειάζει τις δεξαμενές της δύναμης σήμερα» – Charles Spurgeon, Άγγλος κληρικός...

16 Φωτογραφίες εγκαταλελειμμένων χώρων top abandoned places in europe lake reschen copyright michelangeloop european best destinations 400x240 16 Φωτογραφίες εγκαταλελειμμένων χώρων top abandoned places in europe lake reschen copyright michelangeloop european best destinations 80x80
ENTERTAINMENT1 day ago

16 Φωτογραφίες εγκαταλελειμμένων χώρων

Εάν είσαι σαν κι εμένα, τότε το αίσθημα να περιπλανιέσαι σε ένα χώρο ο οποίος άλλοτε ήταν σπουδαίος και τρανός...

3 blogs που θα κάνουν την προετοιμασία για ταξίδι μια συναρπαστική εμπειρία taxidi 400x240 3 blogs που θα κάνουν την προετοιμασία για ταξίδι μια συναρπαστική εμπειρία taxidi 80x80
LIFESTYLE2 days ago

3 blogs που θα κάνουν την προετοιμασία για ταξίδι μια συναρπαστική εμπειρία

«Ταξίδευε συχνά, δούλεψε στο εξωτερικό αν μπορείς, μελέτα κουλτούρες πλην της δικιάς σου» – Tom Freston, μέλος της ιδρυτικής ομάδας...

WhatsApp: Εντόπισε τους φίλους σου σε πραγματικό χρόνο whatsup location 400x240 WhatsApp: Εντόπισε τους φίλους σου σε πραγματικό χρόνο whatsup location 80x80
TECH5 days ago

WhatsApp: Εντόπισε τους φίλους σου σε πραγματικό χρόνο

Η επιτυχία του WhatsApp δεν έχει δημιουργήσει εφησυχασμό στους δημιουργούς του, με τις βελτιώσεις που πραγματοποιούνται κατά καιρούς, να μεγαλώνουν...

JLo – Ένα Twerking που δεν πρέπει να χάσεις jennifer lopez 01 600x8001 400x240 JLo – Ένα Twerking που δεν πρέπει να χάσεις jennifer lopez 01 600x8001 80x80
ENTERTAINMENT6 days ago

JLo – Ένα Twerking που δεν πρέπει να χάσεις

Θυμάμαι όταν την είδα να τραγουδά το άσμα live ήμουν περίπου 14-15 και μου καρφώθηκε στο μυαλό. Η Jennifer Lopez...

4 ξυριστικές που εξασφαλίζουν άψογο αποτέλεσμα και λεφτά στην τσέπη adam sherez 258837 400x240 4 ξυριστικές που εξασφαλίζουν άψογο αποτέλεσμα και λεφτά στην τσέπη adam sherez 258837 80x80
LIFESTYLE1 week ago

4 ξυριστικές που εξασφαλίζουν άψογο αποτέλεσμα και λεφτά στην τσέπη

Η αγορά μιας ξυριστικής μηχανής για άντρες είναι από τις πιο δύσκολες αγορές που μπορείς να κάνεις. Ίσως επειδή οι...

4 τρόποι να μαγειρέψεις με μπύρα adam wilson 138927 400x240 4 τρόποι να μαγειρέψεις με μπύρα adam wilson 138927 80x80
LIFESTYLE1 week ago

4 τρόποι να μαγειρέψεις με μπύρα

Η μπύρα δεν πίνεται μόνο, μπορεί να δώσει και εξαιρετική γεύση στο φαγητό. To ONEMANshow λοιπόν μετά το μικρό αφιέρωμα...

Οι καλύτερες ταινίες τρόμου για το 2017 priscilla du preez 316972 400x240 Οι καλύτερες ταινίες τρόμου για το 2017 priscilla du preez 316972 80x80
ENTERTAINMENT1 week ago

Οι καλύτερες ταινίες τρόμου για το 2017

Έχω καθίσει μόνος ή και με παρέα και έχω δει αρκετές ταινίες τρόμου. Έχω πραγματικά φοβηθεί, προβληματιστεί αλλά και κάποιες...

ΤOP ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

X