Connect with us

SPORTS

7 άκρως αποδοτικές ασκήσεις για αύξηση της αυτοπεποίθησης

Druid

Published

on

7 άκρως αποδοτικές ασκήσεις για αύξηση της αυτοπεποίθησης 7 άκρως αποδοτικές ασκήσεις για αύξηση της αυτοπεποίθησης keit trysh 167890

Η άσκηση είναι μια από τις πιο ευεργετικές συνήθειες για το σώμα σου. Μπορεί να οδηγήσει σε φανταστικές φυσικές αλλαγές (μέσω της μείωσης του λίπους και της αύξησης της μυϊκής μάζας), ενώ ταυτόχρονα μπορεί να οδηγήσει σε μακροζωία (συμπεριλαμβανομένου του μειωμένου κινδύνου μεταβολικής νόσου και καρδιαγγειακής νόσου). Δεν τα λέμε εμείς αυτά, υπάρχουν μελέτες και μελέτες που το αποδεικνύουν. Επίσης, η φυσική άσκηση οδηγεί σε μεγάλες βελτιώσεις στην ψυχική υγεία.

Ένας παράγοντας που σπάνια συζητείται είναι το γεγονός ότι η άσκηση μπορεί να αυξήσει την αυτοπεποίθηση σου.

increase your confidence 7 άκρως αποδοτικές ασκήσεις για αύξηση της αυτοπεποίθησης 7 άκρως αποδοτικές ασκήσεις για αύξηση της αυτοπεποίθησης Closeup portrait of a muscular man workout with barbell at gym

Βλέπεις, η συνεχόμενη άσκηση δημιουργεί μια απίστευτη ποσότητα ενδορφινών στο αίμα και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε βελτίωση της ψυχολογίας, στην μείωση του άγχους και επίσης δημιουργεί το αίσθημα της ευτυχίας, τα οποία μπορούν να αυξήσουν την αυτοπεποίθηση σου. Η επιλογή των ασκήσεων που παρατίθενται πιο κάτω μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο για το πως νιώθεις κατά την διάρκεια και μετά την άσκηση.

Squats

Το squat συνήθως χαρακτηρίζεται ως ο βασιλιάς όλων των ασκήσεων, λόγω της δυνατότητα που προσφέρει για κτίσιμο μυών στα πόδια, αλλά είναι επίσης και εξαιρετική άσκηση για βελτίωση της αυτοπεποίθησης.

Δεν παίζει σημασία αν θα διαλέξεις το goblet squat, ή το πιο απαιτητικό barbell back squat, μιας και οποιαδήποτε επιλογή αποτελεί μιαν καταπληκτική άσκηση, η οποία επιτρέπει την εκγύμναση όλου του σώματος, αλλά πιο συγκεκριμένα βοηθά στην βελτίωση του κορμού μας (core) και τα πόδια. Η άσκηση αυτή απαιτεί απίστευτη ενέργεια και προσπάθεια για να την ολοκληρώσεις επιτυχώς και με ακρίβεια. Λόγω της πίεσης που βάζει το squat στο σώμα, δημιουργεί αύξηση ορμονών, η οποία αφήνει μια αίσθηση ολοκλήρωσης και αυτοπεποίθησης. Όπως και να έχει όμως, τι πιο confidence boosting από το να στέκεσαι ευθύς με ένα τεράστιο βάρος στους ώμους σου σαν ένας άλλος Άτλας. Ρίξε και μια ματιά πιο πάνω για το απόλυτο squat tutorial από τον Layne Norton.

The Deadlift

Παρόμοιο με το squat, το deadlift, επί της ουσίας εξασκεί ολόκληρο σου το σώμα και αυξάνει τον μεταβολισμό καθώς η ενέργεια που ξοδεύεις κατά την διάρκεια αυτής της άσκησης φτάνει σε πολύ ψηλά επίπεδα. Αυτό έχει την δυνατότητα να βελτιώσει πάρα πολύ το σώμα σου μιας και οδηγεί στην αύξηση των μυών και μειώνει το λίπος, με φυσικό επακόλουθο της αύξηση της αυτοπεποίθησης και της ψυχολογίας σου μακροπρόθεσμα.

Overhead Press

Το σήκωμα βαρών συνήθως το βλέπουμε από power lifters και Ολυμπιακούς αθλητές. Για να σηκώνεις βάρη με αυτό των τρόπο απαιτούνται ψηλά επίπεδα εκγύμνασης και πολύ καλό core strength.

Το overhead press λοιπόν είναι μια καταπληκτική άσκηση που απαιτεί πλήρης συγκέντρωση καθώς και πολύ δυνατό μυικό σύστημα καθώς εμπλέκεται μια σειρά από μυς κατά την διαδικασία σηκώματος της μπάρας. Τα χέρια και οι ώμοι σου θα σχηματιστούν εκπληκτικά από αυτή την άσκηση.

Έχοντας αυτό υπόψη, το overhead press είναι μια πολύ καλή και τονωτική άσκηση, αφού το αίσθημα να ‘πετάς’ τόσα κιλά πάνω από το κεφάλι σου είναι υπέροχο.

Chin Ups

Ah the humble chin up, oh how do I love you… ‘Koul Tofi’

To chin up είναι η αλήθεια να λέγεται μια εντυπωσιακή άσκηση κίνησης η οποία απαιτεί απόλυτο έλεγχο του κορμιού. Απαιτεί δυνατό core για να σταθεροποιήσεις τη σπονδυλική σου στήλη (για να αποφύγεις επιπλέον κίνηση), ενώ παράλληλα απαιτεί δύναμη και έλεγχο σε όλο το πάνω σώμα. 

Μπορεί να πάρει μήνες προπόνησης για κάποιους ανθρώπους για να καταφέρουν να κάνουν σωστά έναι chin up – και γι αυτό τον λόγο τα chin ups δίνουν μια ηθική ικανοποίηση μόλις τα καταφέρεις. Η ικανοποίηση και η ‘επίδειξη’ απόλυτου upper body strength είναι μια ένεση ψυχολογίας και αυτό καθιστά τα chin ups από τις αγαπημένες μας ασκήσεις.

Power Clean

Αν και είναι ένα άθλημα που συνήθως βλέπουμε αθλητές και Ολυμπιονίκες να το κάνουν, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αποφεύγεται σαν άσκηση.

Η άσκηση αυτή μπορεί να είναι λίγο περίπλοκη, στο γεγονός ότι απαιτεί τον συντονισμό του πάνω και του κάτω μυικού συστήματος. Έχοντας αυτό υπόψη, το power clean είναι ένας φανταστικός τρόπος για να αναπτύξετε την μυική σας δύναμη στο σύνολο της ενώ παράλληλα συνεχίζετε την μυική ανάπτυξη του σώματος σας.

Η άσκηση βασικά απαιτεί να μετακινήσετε την μπάρα από το έδαφος στους όμους σας σε μια δυνατή και συγχρονισμένη κίνηση.

Οπόταν η σωστή εφαρμογή της άσκησης σίγουρα θα μπουστάρει την αυτοπεποίθεση σου καθώς επίσης θα σε κάνει να νοιώθεις υπέροχα για τον εαυτό σου.

Dumbbell Push Press

Η άσκηση πίεσης με αλτήρες προς τα πάνω είναι μια εκπληκτική άσκηση που απαιτεί εκρηκτικότητα, υψηλό επίπεδο σταθερότητας και αντοχή στην εναέρια πίεση.

Εάν καταφέρεις αυτή την άσκηση σωστά (πίστεψε με, δεν είναι εύκολο), σίγουρα θα νοιώσεις όμορφα στο τέλος της.

Sprinting

To sprinting είναι ένα από τους αγαπημένους μου τρόπους για να κάψω το λίπος και τις περιττές θερμίδες. Ο περισσότερος κόσμος πιστεύει ότι το sprinting είναι άθλημα, ενώ στην πραγματικότητα (κατά την ταπεινή μου άποψη), είναι ακόμη μια καλή άσκηση. Η πράξη του sprinting απαιτεί δουλειά από όλους τους μυές του σώματος και επιδεικνύει την μυική σας δύναμη και τον απόλυτο έλεγχο που μπορεί να έχει κάποιος πάνω στο σώμα του και είναι μια φανταστική άσκηση για να αυξήσετε την αυτοπεποίθηση σας και να βελτιώσετε την φυσική σας κατάσταση στο σύνολο της.

Η απλή εκτέλεση των 5 sprints των 45 μέτρων στην αρχή της προπόνησης σου είναι ένας ενδιαφέρον τρόπο να βελτίωσης την δύναμη σου ενώ η ενδορφίνες θα εκτοξευθούν στο κορμί σου, ετοιμάζοντας σε ψυχικά και σωματικά για την επερχόμενη σου γυμναστική.

Μ’αρέσει πολύ να πασχίζω να καλύψω τις αναπνοές μου μετά που έχω τρέξει 100 μέτρα στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων μου ενώ ιδρώτας τρέχει από το κορμί μου. Σε κάνει να νιώθεις ότι τα έδωσε όλα, αίσθημα το οποίο στον αθλητισμό σημαίνει πολλά.

Παράδειγμα – Full Body Ασκήσεις για αύξηση αυτοπεποίθησης 

Έχοντας τα πιο πάνω υπόψη, παραθέτουμε πιο κάτω ένα πλήρης πρόγραμμα ασκήσεων ενδυνάμωσης που θα σε βοηθήσει όχι μόνο να ενδυνάμωσης του υφιστάμενους σου μυς αλλά να χτίσεις και καινούργιους, να μειώσεις το λίπος και στο τέλος της ημέρας θα φύγεις από το γυμναστήριο νιώθοντας καλά με τον εαυτό σου.

Self-Directed Warm up: 10 λεπτά

Άσκηση 145 meters Sprints (build up gradually) 5 sprints

Άσκηση 2: Power Clean 4 x 6

Άσκηση 3: Barbell Back Squat 3×8

Άσκηση 4: Chin Ups (Band assisted if need be) 3×10

Άσκηση 5: Deadlift 3×6

Άσκηση 6: Overhead press 3×12

Άσκηση 7: Dumbbell Push Press 4×10

Μια συμβουλή – ετοιμάσου να κουραστείς κατά την διάρκεια αυτής της γυμναστικής, αλλά πίστεψε με, αξίζει.

Μια μικρή σύνοψη

Η εξάσκηση έχει την δυνατότητα όχι μόνο να βελτίωση την υγεία και την ζωή μας στο σύνολο, αλλά να παίξει ένα πάρα πολύ σημαντικό ρόλο στην βελτίωση της ψυχολογίας μας. Σε συνδυασμό με τις σωματικές αλλαγές που παίζουν ρόλο με την άσκηση, συγκεκριμένες ασκήσεις σίγουρα επηρεάζουν την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση μας σε μεγάλο βαθμό.

Οι 7 ασκήσεις αυτές αντιπροσωπεύουν την μέκκα των ασκήσεων που μπορούν να σου αυξήσουν την αυτοπεποίθηση λόγω της απαιτητικής τους φύσης και της ικανοποίησης που θα σου δώσουν μόλις τις ολοκληρώσεις.

Δοκίμασε τις και περιμένουμε τα σχόλια σου.

Comments

STANDARAKI

Οι στοιχηματικές επιλογές του Σαββάτου 14/10/2017

Druid

Published

on

By

Οι στοιχηματικές επιλογές του Σαββάτου 14/10/2017 Manutd vs Liverpool

Το Σαββατοκυρίακο σε επίπεδο εθνικών ομάδων τελείωσε και πάμε τώρα πίσω στα δικά μας, με τις εγχώριες διοργανώσεις. Πάντα μια διακοπή φέρνει αναμπουμπούλα στις ομάδες αφού είτε τους κόβεται η ροή είτε τους δίνεται η ευκαιρία να ανασυνταχθούν, ενώ υπάρχει και η επιπλέον κούραση λόγω μακρινών ταξιδιών που ίσως κρύβει παγίδες. Τολμηρή τακτική θα ακολουθήσω σήμερα σαν στήλη, με τρεις επιλογές που προσφέρουν απόδοση πάνω από δύο η κάθε μια και δίνεται η ευκαιρία να γίνει και συνδυασμός δυάδας με ικανοποιητικό συντελεστή.

1. Σουόνσι-Χάντερσφιλντ (17:00)

Οι κύκνοι της Ουαλίας έχουν ξεκινήσει νωθρά το φετινό μαραθώνιο με μόνο πέντε βαθμούς σε εφτά αγωνιστικές. Έχουν σκοράρει μάλιστα μονάχα τρία γκολ, αλλά δεν είναι ότι δέχονται και πολλά κιόλας. Δέχθηκαν οκτώ αλλά τα μισά ήταν από την Μάντεστερ Γιουνάιτεντ, τρία εκ των οποίων στο τελευταίο δεκάλεπτο. Στα αξιοσημείωτα η λευκή ισοπαλία που απέσπασε από τη Τότεναμ μέσα στο Λονδίνο, ενώ πριν τη διακοπή είχε δύο απανωτές ήττες. Το 1-2 από τη Γουότφορντ και το 1-0 από τη Γουέστ Χαμ, δεχόμενη μάλιστα τα γκολ της ήττας και στα δύο παιχνίδια στις καθυστερήσεις. Πιθανόν να απουσιάσει ο Πορτογάλος Σάντσες λόγω τραυματισμού.

Με δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες η νεοφώτιστη Χάντερσφιλντ βρίσκεται στους εννιά βαθμούς και κερδίζει τις εντυπώσεις. Κόπασε λίγο από τον αρχικό της καλπασμό στην εκκίνηση του πρωταθλήματος βέβαια, πετυχαίνοντας μόνο ένα γκολ στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. Πριν τη διακοπή έχασε με 0-4 από τη Τότεναμ, σε ένα παιχνίδι όπου έχανε με 0-3 στο 26ο λεπτό. Όπως και η αντίπαλος της, ούτε αυτή δέχεται εύκολα γκολ, αφού εκτός από τον αγώνα με τους «πετεινούς», δέχθηκε μόνο ακόμα 3 γκολ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που ούτε σκοράρουν, αλλά ούτε και δέχονται γκολ. Τα δεδομένα προϊδεάζουν για ένα… ανιαρό απόγευμα για τους οπαδούς, αλλά θα έχει αρκετό ενδιαφέρον να δούμε πως θα αντιδράσουν σε ένα παιχνίδι όπου συγκρούονται ομάδες με κοινούς στόχους. Πιστεύω η Σουόνσι θα θέλει να έχει την πρωτοβουλία, με τον Μπονί να χάνει αρκετές ευκαιρίες στο προηγούμενο παιχνίδι και μιας και σαφώς είναι πιο έμπειρη ομάδα θα οδηγηθώ στον άσσο, διότι αν δεν νικήσουν σήμερα θα πρέπει να ανησυχούν αρκετά για τη συνέχεια, όσο δρόμο και αν έχουμε ακόμα μπροστά μας.

2. Ρόμα-Νάπολι (21:45)

Η Ρόμα προέρχεται από το μεγάλο διπλό επί της Μίλαν με 0-2. Στο μόνο παιχνίδι που στραβοπάτησε ήταν το 1-3 από την Ίντερ στη δεύτερη αγωνιστική. Έκτοτε σκοράρει τρία γκολ ανά αγώνα ενώ έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο από τη σημερινή της αντίπαλο. Πριν τη διακοπή ο Τζέκο δήλωσε πως του λείπει ο Σαλάχ. Με τον Μανωλά στα μετόπισθεν όμως, έχει μία από τις καλύτερες άμυνες στην Ιταλία.

Το απόλυτο σε εφτά παιχνίδια έχει η Νάπολι. Οι «παρτονοπέι» είναι για πρώτη φορά μόνοι στην κορυφή από το περσινό Σεπτέμβριο. Μεγάλος στόχος φέτος είναι να καταφέρουν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της διαχρονικής πρωταγωνίστριας, Γιουβέντους. Για να το πετύχουν αυτό όμως πρέπει να δείξουν ότι θα περνούν και τα άλλα εμπόδια στο δρόμο τους. Έχει την πιο παραγωγική επίθεση αφού σκοράρει τουλάχιστον από τρία γκολ σε κάθε παιχνίδι της φέτος, αλλά παίζει και ποδόσφαιρο που απολαμβάνει κάποιος να παρακολουθεί.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πρώτο σκληρό τεστ για τη Νάπολι, η οποία έχει να αντιμετωπίσει και τη Σίτι μεσοβδόμαδα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Πολύ δύσκολο παιχνίδι στο οποίο προβλέπω πολλά γκολ, τα οποία αφήνουν ψίχουλα. Ενναλακτικά θα ποντάρω στο σερί των φιλοξενούμενων και τη δίψα που έχουν για την πρωτιά, με την προοπτική να εκμεταλλευτούν και τυχόν απώλειες της Γιούβε που παίζει με τη Λάτσιο.

3. Αλαβές-Ρεάλ Σοσιεδάδ (19:30)

Η Αλαβές μετά από έξι σερί ήττες, έφτασε στην πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, κάνοντας μάλιστα την έκπληξη, νικώντας την Λεβάντε με 0-2. Το πρόβλημα τους ήταν ότι δεν σκόραραν, αλλά κατάφεραν να πετύχουν τρία στα τελευταία δύο που έδωσαν και έδειξαν κάποια σημάδια βελτίωσης.

Η Σοσιεδάδ έχει πέντε συνεχόμενα παιχνίδια που δέχεται τουλάχιστον τρία γκολ σε Ισπανία και Ευρώπη. Παιχνίδια στα οποία έκανε, όπως ήταν φυσιολογικό, τέσσερις ήττες και έφερε μια ισοπαλία με τη Μπέτις (4-4). Δεν αντιμετώπισε εύκολους αντιπάλους όμως (Ρεάλ, Βαλένθια, Ζενίτ) και πλέον έχει να διαχειριστεί και την κούραση των συνεχόμενων αγώνων. Η διακοπή της ήρθε γάντι ώστε να ξεκουραστεί και να μαζέψει δυνάμεις για τη δύσκολη συνέχεια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Τη χτύπησε η κούραση τη Σοσιεδάδ που της στοίχισε αρκετούς βαθμούς. Μόνο με τη Λεβάντε δεν κατάφερε να βρει δίχτυα σε ένα παιχνίδι που δεν εμφανίστηκε ποτέ. Θεωρώ ότι έχει πιο καλό υλικό και θα καταφέρει να χτυπήσει την Αλαβές και να φύγει με το διπλό που θα της δώσει και ψυχολογία για τη συνέχεια.

4. Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (14:30)

Η επιστροφή στη δράση στην Πρέμιερ Λιγκ δεν θα μπορούσε να γίνει με καλύτερο τρόπο μιας και ένα από τα παραδοσιακά ντέρμπι, ανοίγει την αγωνιστική. Οι κόκκινοι του Γιούργκεν Κλοπ συγκρούονται στο «Anfield» με τους αντίστοιχους του Ζοσέ Μουρίνιο σε ένα από τα κλασσικά ντέρμπι της Αγγλίας.

Τέσσερις ισοπαλίες στους τελευταίους έξι αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις μετρά η Λίβερπουλ η οποία πραγματοποιεί ένα προβληματικό ξεκίνημα στη φετινή χρονιά. Εφτά βαθμοί και έξι σκαλοπάτια την χωρίζουν από το ρετιρέ της βαθμολογίας, εκεί όπου βρίσκεται (έστω με συγκάτοικο) η σημερινή της αντίπαλο, γεγονός που προσδίδει ακόμα μεγαλύτερη σημαντικότητα στο ντέρμπι. Στο πίσω μέρος του μυαλού βρίσκεται και ο αγώνας επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Μάριμπορ, ιδιαίτερα από τη στιγμή που η νίκη αγνοείται στις δύο πρώτες στροφές του ομίλου. Έχει την ιδιότητα να μεταμορφώνεται στα ντέρμπι και ιδιαίτερα στο «Anfield» εκεί όπου οι οπαδοί της δεν της επιτρέπουν να βαδίζει μόνη.

Έγινε η τεσσάρα συνήθεια για τους «κόκκινους διαβόλους» οι οποίοι πυροβόλησαν τέσσερις φορές στους τελευταίους πέντε αγώνες και συγκεκριμένα απέναντι σε Έβερτον, Μπέρτον, ΤΣΚΑ Μόσχας και Κρίσταλ Πάλας. Ο Ρομελού Λουκακού αποτελεί την αιχμή του δόρατος για την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, λαμβάνοντας πολύτιμες βοήθειες από Μικιταριάν, αλλά και Φελαϊνί. Η απουσία του Βέλγου έρχεται να προστεθεί σε αυτήν του Πογκπά και να απογυμνώσει τη μεσαία γραμμή των πρωτοπόρων, με τον Πορτογάλο τεχνικό να προβληματίζεται για τον τρόπο αντικατάστασης των απωλειών. Η φετινή χρονιά φέρνει την Γιουνάιτεντ να παραμένει αήττητη έχοντας χάσει βαθμούς μόνο από την εκτός έδρας ισοπαλία απέναντι στην Στόουκ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες 1.70
Η διακοπή δεν ήταν ότι καλύτερο για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι έδειξαν να έχουν πάρει στροφές, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους οι οποίοι είπαν και «ευχαριστώ» για την ευκαιρία ανασύνταξης. Ασφαλέστερη επιλογή το αμφίσκορο στο ντέρμπι μεταξύ δύο ομάδων που προσφέρουν παραδοσιακά αρκετές συγκινήσεις.

ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗ
Σουόνσι-Χάντερσφιλντ 1 2.15
Ρόμα-Νάπολι 2 2.25
Αλαβές-Ρεάλ Σοσιεδάδ 2 2.15
Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Both teams to score 1.70

Στοιχηματική πηγή: Standaraki.com

Continue Reading

SPORTS

Το Netflix παρουσιάζει αθέατες πλευρές της «Vecchia Signora»

Kyriakos Tofi

Published

on

Το Netflix παρουσιάζει αθέατες πλευρές της «Vecchia Signora» cost ajuve netflix

Αν και η ενασχόληση με τα αθλητικά, πόσο μάλλον εκτός Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, δεν είναι μέσα στα δυνατά χαρτιά του δικτύου Netflix, η προσοχή των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων αναμένεται να στραφεί σύντομα σε αυτό. Ο λόγος είναι η προετοιμασία και η παρουσίαση τεσσάρων επεισοδίων διάρκειας μιας ώρας, τα οποία θα παρουσιάζουν ιδιαίτερες στιγμές της ποδοσφαιρικής περιόδου 2017-2018 από το οδοιπορικό της Γιουβέντους.

Το Netflix παρουσιάζει αθέατες πλευρές της «Vecchia Signora» dybala huguain 1024x670

Σύμφωνα και με την επίσημη ενημέρωση από πλευράς «μπιανκονέρι», το Netflix θα επιχειρήσει να παρουσιάσει το τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες, αλλά και επίσης πριν και μετά τα δραματικά ενενηντάλεπτα, σε ένα docuseries. Η παρακολούθηση της ζωής των ποδοσφαιριστών κατά τη διάρκεια της καθημερινότητάς τους αποτελεί απλά ένα μικρό κομμάτι της επαναστατικής κίνησης από το αμερικανικό δίκτυο, το οποίο επιλέγει να βγει εκτός συνόρων και να ασχοληθεί με τη «Μεγάλη Κυρία» του ιταλικού, αλλά και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Continue Reading

STANDARAKI

Πρώτο σοβαρό τεστ για Νεϊμάρ και Καβάνι

Druid

Published

on

By

Πρώτο σοβαρό τεστ για Νεϊμάρ και Καβάνι Neymar Cavani PSG

Στην άκρη βάζουν για λίγο τα τερτίπια τους τα αστέρια της Παρί, προκειμένου να συνεργαστούν ώστε να κάμψουν την αντίσταση της πανίσχυρης Μπάγερν. Οι επενδύσεις του καλοκαιριού έχουν ανεβάσει τον πήχη των προσδοκιών για τον γαλλικό σύλλογο και απέναντι σε μια παραδοσιακή δύναμη του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, θα δείξει αν μπορεί να ονειρεύεται.

1. Παρί-Μπάγερν Μονάχου (21:45)

Οι πρώτες απώλειες βαθμών εντός συνόρων έφεραν μια μικρή αναστάτωση στο στρατόπεδο της Παρί, η οποία όμως παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας. Με τον Νεϊμάρ εκτός αποστολής για αγωνιστικούς και μη λόγους, η ομάδα του Ουνάι Έμερι δεν κατάφερε να σκοράρει απέναντι στην Μονπελιέ και ενώ στις 12 Σεπτεμβρίου είχε φιλοδωρήσει με πεντάρα την Σέλτικ. Η πρώτη μεγάλη πρόκληση της χρονιάς ακούει στο όνομα Μπάγερν Μονάχου, με την ομάδα του Παρισιού να μετρά δυνάμεις απέναντι σε μια από τις σταθερές αξίες του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Γάλλοι και Γερμανοί αποτελούν και τα φαβορί για την κατάληψη των δύο θέσεων που οδηγούν παραπέρα στο θεσμό σε έναν όμιλο με Άντερλεχτ και Σέλτικ.

Όλα προδίκαζαν ένα εύκολο απόγευμα για την πρωταθλήτρια Γερμανίας ωστόσο η μαχητική Βόλφσμπουργκ κατάφερε να δαγκώσει δις και να κλέψει το βαθμό μέσα στην «Allian Arena». Αυτή ήταν η δεύτερη απώλεια εντός συνόρων για το σύνολο του Κάρλος Αντσελότι, το οποίο στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων, επικράτησε της Άντερλεχτ με 3-0. Πέντε γκολ στους τέσσερις τελευταίους αγώνες αριθμεί ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ο οποίος έχει το κίνητρο να καλύψει το έδαφος από τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Χάρι Κέιν για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ της διοργάνωσης.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Να σημειωθούν 2 έως 3 γκολ 2.35
Η ακροβασία μεταξύ over και under θα είναι επιλογή σε έναν αγώνα που δύσκολα θα ξεφύγει από πλευράς σκορ. Σαφέστατα οι δύο μονομάχοι θα τα δώσουν όλα για όλα για τη νίκη που θα δώσει προβάδισμα για την πρωτιά του ομίλου, ωστόσο όντας μόλις στη δεύτερη αγωνιστική, δεν αναμένεται να παίξουν και τα ρέστα τους.

Πηγή: standaraki.com

Continue Reading

Social Media

The Latest

Plagiarism Online Free Check13 hours ago

Types of writing application for work and autobiography

Types of writing application for work and autobiography Composing official documents requires special skills and knowledge. Formal documentation had rigid...

3 τρόποι για να σχολάσεις στην ώρα σου χωρίς ενοχές και παρατηρήσεις douleia xara 400x240 3 τρόποι για να σχολάσεις στην ώρα σου χωρίς ενοχές και παρατηρήσεις douleia xara 80x80
LIFESTYLE2 days ago

3 τρόποι για να σχολάσεις στην ώρα σου χωρίς ενοχές και παρατηρήσεις

«Σε ένα κόσμο υπερπληροφόρησης, η δυνατότητα του να νιώθεις είναι ένα σπάνιο δώρο» – Patrick Ness, συγγραφέας της τριλογίας «Chaos...

Κανόνας 10-10-10: Τι να κάνεις όταν απλά δεν μπορείς να αποφασίσεις skepsi kanonas 400x240 Κανόνας 10-10-10: Τι να κάνεις όταν απλά δεν μπορείς να αποφασίσεις skepsi kanonas 80x80
LIFESTYLE4 days ago

Κανόνας 10-10-10: Τι να κάνεις όταν απλά δεν μπορείς να αποφασίσεις

«Όλοι μου λένε ότι φλερτάρω με τη λανθασμένη απόφαση αλλά τα λάθη είναι μέρος της ζωής» – Paulo Coelho, συγγραφές...

4 στοιχεία που θα σε βοηθήσουν να κάνεις μια άψογη πρώτη εντύπωση gnorimia entiposi 400x240 4 στοιχεία που θα σε βοηθήσουν να κάνεις μια άψογη πρώτη εντύπωση gnorimia entiposi 80x80
LIFESTYLE7 days ago

4 στοιχεία που θα σε βοηθήσουν να κάνεις μια άψογη πρώτη εντύπωση

«Ο χαρακτήρας είναι σαν ένα δένδρο και η φήμη σαν τη σκιά του» – Abraham Lincoln, 16ος πρόεδρος των Ηνωμένων...

Το θρυλικό «Take On Me» με 20 πινελιές από τον Anthony Vincent take on me aha 400x240 Το θρυλικό «Take On Me» με 20 πινελιές από τον Anthony Vincent take on me aha 80x80
ENTERTAINMENT1 week ago

Το θρυλικό «Take On Me» με 20 πινελιές από τον Anthony Vincent

Δεν απογοήτευσε ούτε αυτή τη φορά τους δυόμιση εκατομμύρια ακόλουθούς του στο Youtube o Anthony Vincent, ερμηνεύοντας με το δικό...

Game of Thrones: Φινάλε με πολλαπλούς και απρόσμενους θανάτους game of thrones 2018 400x240 Game of Thrones: Φινάλε με πολλαπλούς και απρόσμενους θανάτους game of thrones 2018 80x80
ENTERTAINMENT1 week ago

Game of Thrones: Φινάλε με πολλαπλούς και απρόσμενους θανάτους

Για ένα απρόβλεπτο και συναρπαστικό φινάλε το οποίο θα βρει ελάχιστους πρωταγωνιστές να παραμένουν ζωντανοί και όρθιοι, προϊδέασαν οι δημιουργοί...

3 πράγματα που αξίζει να κάνεις μόνος το 2018 solo monos 400x240 3 πράγματα που αξίζει να κάνεις μόνος το 2018 solo monos 80x80
LIFESTYLE2 weeks ago

3 πράγματα που αξίζει να κάνεις μόνος το 2018

«Η μοναξιά κάνει τις ακτίνες του ήλιου πιο καυτές και τον αέρα της νύχτας πιο μυρωδάτο» – Herny Rollins, Αμερικανός...

3 στοιχεία που χαρακτηρίζουν κάθε δυνατή σχέση sxesi 400x240 3 στοιχεία που χαρακτηρίζουν κάθε δυνατή σχέση sxesi 80x80
LIFESTYLE2 weeks ago

3 στοιχεία που χαρακτηρίζουν κάθε δυνατή σχέση

«Όσο περισσότερο κοντά σε μια σχέση έρχεσαι, τόσο πιο απαραίτητα είναι το τακτ και η ευγένεια» – Oliver Wendell Holmes,...

ΤOP ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

X