Connect with us

TECH

Τα Έξυπνα Αθλητικά Παπούτσια της Xiaomi με Intelligent Chip

Druid

Published

on

Τα Έξυπνα Αθλητικά Παπούτσια της Xiaomi με Intelligent Chip Xiaomi Smart Shoes

H Xiaomi είναι δημοφιλής όχι μόνο για τα κινητά, τις τηλεοράσεις και τα laptop, αλλά και για πολλά ακόμη προϊόντα. Δείτε τα έξυπνα και όμορφα Sneakers της εταιρείας σε όλα τα νούμερα, με chip τεχνητής νοημοσύνης που συνεργάζεται με το κινητό και διαθέτει αισθητήρα 6 επιπέδων, επιταχυνσιόμετρο και γυροσκόπιο, ειδική αντιολισθητική σόλα, και αναθεωρήστε όλα όσα γνωρίζατε για τα αθλητικά παπούτσια μέχρι σήμερα.

 

Ποια είναι η Xiaomi

Προφέρεται “Σιάο-μί” και είναι αναμφίβολα μια από τις γνωστότερες και μεγαλύτερες κινέζικες εταιρείες τεχνολογίας. Η Xiaomi ιδρύθηκε το 2010 από μια ομάδα επιχειρηματιών που είχαν ως γνώμονα ότι η υψηλής ποιότητας τεχνολογία δεν χρειάζεται να κοστίζει μια περιουσία.

H τεράστια επιτυχία της κινέζικης εταιρείας οφείλεται στη διαφορετική προσέγγισή στο μάρκετινγκ και την στρατηγική πωλήσεων από τις καθιερωμένες των γιγάντων Samsung και Apple.

Η Xiaomi από το 2014 είναι ο μεγαλύτερος πωλητής smartphone στην Κίνα έχοντας ξεπεράσει την Samsung, σύμφωνα με έκθεση της IDC. Παγκοσμίως θεωρείται η τρίτη μεγαλύτερη κατασκευάστρια smartphone στον κόσμο.

Η εταιρεία απασχολεί περισσότερους από 8.000 υπαλλήλους, κυρίως στην ηπειρωτική Κίνα, την Ινδία, τη Μαλαισία, και τη Σιγκαπούρη. Επεκτείνεται σε όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές και σε άλλες χώρες όπως η Ινδονησία, οι Φιλιππίνες και η Βραζιλία.

Τα Έξυπνα Αθλητικά Παπούτσια της Xiaomi με Intelligent Chip SIngapore Main Store phone area 1 1

Γιατί να αγοράσω τα Xiaomi Smart Sneakers

Τα αθλητικά παπούτσια ως γνωστόν δεν είναι χρήσιμα μόνο για τρέξιμο και σπορ, αλλά και για να έχουμε άνετο και ξεκούραστο περπάτημα στην πόλη ή στην εξοχή.

Πόσο μάλιστα αν διαθέτουν και τεχνολογικά καλούδια και καινοτομίες που αλλάζουν όλα τα δεδομένα που γνωρίζαμε, και τα οποία θα δούμε στη συνέχεια.

Τα έξυπνα Sneakers εκτός από έξυπνα είναι ταυτόχρονα και ελαφρά και σύμφωνα με την Xiaomi είναι πολύ άνετα και αντιολισθητικά.

Τα Έξυπνα Αθλητικά Παπούτσια της Xiaomi με Intelligent Chip yepo brand 13 3 inch Apollo Lakea

Πως μπορώ να αποκτήσω τα έξυπνα παπούτσια

Όπως είναι φυσικό τα συγκεκριμενα έξυπνα αθλητικά παπούτσια της Xiaomi δεν είναι διαθέσιμα σε κανένα ελληνικό κατάστημα. Το πιο πιθανό είναι να μην εμφανισθούν ποτέ στην ελληνική αγορά.

Τα Έξυπνα Αθλητικά Παπούτσια της Xiaomi με Intelligent Chip Screenshot 92 1

Καλό είναι να θυμόμαστε, ότι στα Κινέζικα ηλεκτρονικά προϊόντα, αν θέλουμε να εξοικονομήσουμε χρήματα, η πιο ενδεδειγμένη και συμφέρουσα κίνηση είναι να τα παραγγέλνουμε απευθείας από την Κίνα. Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα πετύχουμε σημαντικά καλύτερες τιμές.

Οι προσφορές στις συσκευές Xiaomi

Οι τρέχουσες προσφορές για τα προϊόντα τις Xiaomi είναι διαθέσιμες στο διεθνές e-shop GearBest.

Τα Έξυπνα Αθλητικά Παπούτσια της Xiaomi με Intelligent Chip Screenshot 44 1 2

Xiaomi Smart Sneakers με Intelligent Chip

Τα Xiaomi Smart Sneakers έχουν κατασκευασθεί από πλεκτό ύφασμα στο πάνω τμήμα τους μαζί με ανακλαστικό νήμα που είναι και αυτό υφαντό, έχοντας ένα ειδικό σχεδιασμό στο πίσω τμήμα για να φαίνονται στο βραδινό τζόκινγκ, και όχι μόνο.

Τα Έξυπνα Αθλητικά Παπούτσια της Xiaomi με Intelligent Chip Screenshot 131 1

Το κάτω τμήμα του πέλματος και αστραγάλου του παπουτσιού, είναι κατασκευασμένο από SBR (τεχνητό καουτσούκ από ελαστομερές στυρόλιο-βουταδιένιο), και η ελαστική εξωτερική σόλα έχει αντιολισθητική κατασκευή.

Τα Έξυπνα Αθλητικά Παπούτσια της Xiaomi με Intelligent Chip Screenshot 132

Ο εγκέφαλος

Βέβαια το καλύτερο κομμάτι είναι ο εγκέφαλος της Xiaomi που έχει μέγεθος όσο ένα μικρό νόμισμα, και ο οποίος βρίσκεται σε ειδική υποδοχή ανάμεσα στο πέλμα και τη σόλα και προστατεύεται από υλικό με πιστοποίηση IP67.

Τα Έξυπνα Αθλητικά Παπούτσια της Xiaomi με Intelligent Chip Screenshot 133 1

Τα apps

Το chip μπορεί να συνεργαστεί με το Google Fit του Android αλλά και την web έκδοση της Google, καθώς επίσης και με τις εφαρμογές Mi Fit της Xiaomi στο κινητό, και τα βραχιόλια γυμναστικής (Fitness tracker) της εταιρείας.

Τα Έξυπνα Αθλητικά Παπούτσια της Xiaomi με Intelligent Chip Screenshot 119

Το μικροσκοπικό τσιπ μπορεί να τοποθετηθεί είτε στο αριστερό είτε στο δεξιό παπούτσι. Tο σύστημα είναι παρόμοιο με τον αισθητήρα Nike + που είχε εμφανισθεί στο παρελθόν, αλλά η Xiaomi αναφέρει ότι κάνει τα πάντα πολύ καλύτερα.

Τα Έξυπνα Αθλητικά Παπούτσια της Xiaomi με Intelligent Chip Screenshot 134

Η μονάδα του εγκέφαλου στα έξυπνα παπούτσια είναι ένα Intel Curie module με SoC 32-bit μεγέθους νομίσματος που βασίζεται στη πλατφόρμα Quark SE.

Τα Έξυπνα Αθλητικά Παπούτσια της Xiaomi με Intelligent Chip Screenshot 130 2

Διαθέτει αισθητήρα 6 επιπέδων, επιταχυνσιόμετρο και γυροσκόπιο καταγράφοντας όλες τις κινήσεις και την συμπεριφορά μας στην πεζοπορία ή το τρέξιμο και τα μεταδίδει μέσω Bluetooth.

Τα Έξυπνα Αθλητικά Παπούτσια της Xiaomi με Intelligent Chip Screenshot 127 1

Καταγραφή δραστηριότητας

To έξυπνο τσιπ και κατ’ επέκταση τα παπούτσια, αντιλαμβάνεται αυτόματα το περπάτημα, την αναρρίχηση, και τα σπορ που κάνουμε, και μας επιτρέπει να δούμε μια επισκόπηση της συνολικής απόστασης που καλύψαμε μαζί με τις θερμίδες που καίγονται μέσω της εφαρμογής Mi Fit.

Τα Έξυπνα Αθλητικά Παπούτσια της Xiaomi με Intelligent Chip maxresdefault 1 1

Επιπλέον μας επιτρέπει να βλέπουμε όλο το ιστορικό της δραστηριότητάς μας κατανεμημένο σε ημερήσιες, εβδομαδιαίες και μηνιαίες αναφορές. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα συγχρονισμού των δεδομένων δραστηριότητας με το Google Fit.

Τα Έξυπνα Αθλητικά Παπούτσια της Xiaomi με Intelligent Chip Screenshot 120

Το μόνο που χρειάζεται είναι να το συνδέσουμε με την εφαρμογή Mi Fit με μια απλή ταλάντωση των παπουτσιών ή χειροκίνητα κατά τη διάρκεια της αρχικής ρύθμισης. Επίσης και και με τα αντίστοιχα apps της Google.

Τα Έξυπνα Αθλητικά Παπούτσια της Xiaomi με Intelligent Chip Screenshot 135 1

Η μονάδα μπορεί να αντέξει για πάνω από 60 ημέρες με μια τυποποιημένη επαναφορτιζόμενη μικρο- μπαταρία (Coin Cell).

Επίσης το chip έχει αρκετή υπολογιστική ισχύ για να διαχειριστεί όλα τα δεδομένα που έχουν καταγραφεί από τους αισθητήρες, αλλά και για να τα μεταδώσει μέσω Bluetooth.

Τα Έξυπνα Αθλητικά Παπούτσια της Xiaomi με Intelligent Chip Screenshot 126 1

Κόστος αγοράς και νούμερα

Η τιμή των έξυπνων αθλητικών παπουτσιών της Xiaomi θα βρίσκεται χαμηλά για ελάχιστες ημέρες στα €37.41. Μπορούμε να τα αγοράσουμε από εδώ.

Τα Xiaomi Smart Sneakers διατίθενται σε νούμερα από το 39 έως το 46. Δεν υπάρχουν πολλά κομμάτια και τείνουν να εξαντληθούν. Επί του παρόντος είναι διαθέσιμα μερικά ζευγάρια σε μαύρο χρώμα και κάποια μπλε με λιγότερα νούμερα.

Τα Έξυπνα Αθλητικά Παπούτσια της Xiaomi με Intelligent Chip Screenshot 124 2

Σχετικά με τα νούμερα υπάρχει και ειδικός οδηγός από το Gearbest, πατώντας στο “Size Guide” που παρατηρούμε στην παρακάτω εικόνα, έτσι ώστε να βεβαιωθούμε απόλυτα για το νούμερο μας.

Τα Έξυπνα Αθλητικά Παπούτσια της Xiaomi με Intelligent Chip Screenshot 123

Για το γκρι αν μας αρέσει αλλά και τα υπόλοιπα νούμερα του μπλε, μπορούμε να υποβάλλουμε το ενδιαφέρον μας ώστε να γνωρίζουμε πότε θα είναι διαθέσιμα ξανά, πατώντας το “Arrival Notice”.

Τα Έξυπνα Αθλητικά Παπούτσια της Xiaomi με Intelligent Chip Screenshot 121

Σας άρεσαν τα έξυπνα αθλητικά της Xiaomi?

Στον οδηγό παρουσιάσαμε μια ενδιαφέρουσα προσφορά από το GearBest, στα νέα mart Sneakers με Intelligent Chip της Xiaomi.

Αν έχετε αγοράσει προϊόντα της κινέζικης εταιρείας και θέλετε να μοιραστείτε τις εντυπώσεις σας, ή έχετε κάποια απορία σχετικά με τις αγορές από το GearBest, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια.

Πηγή: pcsteps.gr

TECH

Age of Empires: Το απόλυτο παιχνίδι στρατηγικής των 90s επιστρέφει

Kyriakos Tofi

Published

on

Age of Empires: Το απόλυτο παιχνίδι στρατηγικής των 90s επιστρέφει age of empires

Είκοσι και πλέον χρόνια μετά την πρώτη του κυκλοφορία του από τα Microsoft Studios, το δημοφιλέστατο παιχνίδι της δεκαετίας του ’90, Age of Empires, επιστρέφει στον… 21ο αιώνα! Η 20η Φεβρουαρίου αποτέλεσε την ιστορική ημέρα της κυκλοφορίας του «Age of Empires: Definitive Edition» το οποίο βρίσκει εφαρμογή σε περιβάλλον Windows 10 και είναι διαθέσιμο στο Microsoft Store.

Τα βελτιωμένα γραφικά απογειώνουν τη ρεαλιστικότητα της δράσης, ιδιαίτερα αν γίνει σύγκριση με παλαιότερες εκδόσεις και το ενισχυμένο gameplay με περισσότερη ευελιξία κινήσεων και επιλογών παρέχουν τη δυνατότητα γνωριμίας, ανάπτυξης αλλά και… καταστροφής δεκαέξι πολιτισμών. Η μουσική επένδυση και η δυνατότητα για multi playing έρχονται να δημιουργήσουν ένα ακόμα ελκυστικό πακέτο που δεν θα αφήσει παραπονεμένους τους gamers.

Στον πιο κάτω σύνδεσμο μπορείς να πάρεις μια γεύση από το «Age of Empires: Definitive Edition»:

Continue Reading

TECH

Facebook: Έρχεται το downvote button

Kyriakos Tofi

Published

on

Facebook: Έρχεται το downvote button facebook

Το Facebook δεν εξετάζει την δημιουργία ενός dislike button, ωστόσο στοχεύει στο να επιτρέψει στους χρήστες του να παρέχουν ανατροφοδότηση για την ποιότητα σχολίων σε δημόσιες αναρτήσεις. Περιορισμένων αριθμών χρηστών στις ΗΠΑ έχει το προνόμιο να προβεί σε αυτές τις ενέργειες και βάση της ανταπόκρισης του δείγματος, το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης θα εξετάσει την εφαρμογή του.

Η ενεργοποίηση του λεγόμενου downvote button θα κρύβει το επίμαχο σχόλιο και θα δίνει στον χρήση επιλογές χαρακτηρισμού του όπως offensive, misleading και off topic. Με τον τρόπο αυτό το Facebook θα αντιλαμβάνεται εάν ένα σχόλιο είναι είτε ψεύτικο, είτε άσχετο με το αντικείμενο συζήτησης, είτε παραπλανητικό.

Ο στόχος του πειράματος αυτού είναι περισσότερο η εξαγωγή συμπερασμάτων για τον ίδιο τον Mark Zuckerberg και τη σχεδιαστική του ομάδα, παρά η ικανοποίησης της… λαϊκής απαίτησης για δημιουργία ενός dislike button. Το ζητούμενο από αρκετούς χρήστες του Facebook δεν φαίνεται να έχει πιθανότητες υλοποίησης μιας και το 2015 ο οραματιστής και δημιουργός του είχε αναφέρει σχετικά:

«Δεν επιθυμούμε την δημιουργία ενός τέτοιου κουμπιού διότι δεν θέλουμε να μετατρέψουμε το Facebook σε ένα φόρουμ στο οποίο οι χρήστες απλά θα ψηφίζουν υπέρ και κατά σχολίων. Αυτή δεν είναι η κοινωνία που θέλουμε να δημιουργήσουμε.»

Continue Reading

TECH

Shazam: Στην οικογένεια της Apple για 400 εκατομμύρια δολάρια

Kyriakos Tofi

Published

on

Shazam: Στην οικογένεια της Apple για 400 εκατομμύρια δολάρια Shazam App

Εάν ακούς ένα τραγούδι για το οποίο γνωρίζεις τον ρυθμό και το ρεφρέν αλλά δεν γνωρίζεις ερμηνευτή και τίτλο, τότε δεν έχεις παρά να επιστρατεύσεις την πρωτοποριακή εφαρμογή Shazam. Τοποθετώντας το κινητό σου τηλέφωνο κοντά στην πηγή ήχου όπως το ραδιόφωνο και ενεργοποιώντας το εν λόγω app, μαθαίνεις σε λίγα δευτερόλεπτα όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Η επιτυχία μιας τέτοιας εφαρμογής ήταν δεδομένη σε σημείο που προσέλκυσε το ενδιαφέρον κολοσσών όπως η Apple, η οποία κατάφερε να πετύχει την εξαγορά του, εκταμιεύοντας 400 εκατομμύρια δολάρια. Το ποσό αυτό θεωρείται… φοβερό deal για το δημιούργημα του Steve Jobs μιας και η πιο πρόσφατη εκτίμηση της αξίας του Shazam, έθετε τον πήχη στο 1 δισεκατομμύριο δολάρια!

Παρόλ’ αυτά τα μειωμένα έσοδα της εφαρμογής το 2016 που έφτασαν μόλις τα… 54 εκατομμύρια, δημιούργησαν την ανάγκη για άνοιγμα σε επενδυτές για εξαγορά. Τα χρήματα που μπορεί να αποφέρει η εφαρμογή στην Apple δεν είναι το μεγαλύτερο όφελος, μιας και η προσοχή της εταιρίας στρέφεται στην βελτιστοποίηση του Apple Music, με τις γνώσεις και τις τεχνικές των δημιουργών του Shazam.

Continue Reading

Social Media

The Latest

3 τρόποι για να σχολάσεις στην ώρα σου χωρίς ενοχές και παρατηρήσεις douleia xara 400x240 3 τρόποι για να σχολάσεις στην ώρα σου χωρίς ενοχές και παρατηρήσεις douleia xara 80x80
LIFESTYLE2 days ago

3 τρόποι για να σχολάσεις στην ώρα σου χωρίς ενοχές και παρατηρήσεις

«Σε ένα κόσμο υπερπληροφόρησης, η δυνατότητα του να νιώθεις είναι ένα σπάνιο δώρο» – Patrick Ness, συγγραφέας της τριλογίας «Chaos...

Κανόνας 10-10-10: Τι να κάνεις όταν απλά δεν μπορείς να αποφασίσεις skepsi kanonas 400x240 Κανόνας 10-10-10: Τι να κάνεις όταν απλά δεν μπορείς να αποφασίσεις skepsi kanonas 80x80
LIFESTYLE4 days ago

Κανόνας 10-10-10: Τι να κάνεις όταν απλά δεν μπορείς να αποφασίσεις

«Όλοι μου λένε ότι φλερτάρω με τη λανθασμένη απόφαση αλλά τα λάθη είναι μέρος της ζωής» – Paulo Coelho, συγγραφές...

4 στοιχεία που θα σε βοηθήσουν να κάνεις μια άψογη πρώτη εντύπωση gnorimia entiposi 400x240 4 στοιχεία που θα σε βοηθήσουν να κάνεις μια άψογη πρώτη εντύπωση gnorimia entiposi 80x80
LIFESTYLE6 days ago

4 στοιχεία που θα σε βοηθήσουν να κάνεις μια άψογη πρώτη εντύπωση

«Ο χαρακτήρας είναι σαν ένα δένδρο και η φήμη σαν τη σκιά του» – Abraham Lincoln, 16ος πρόεδρος των Ηνωμένων...

Το θρυλικό «Take On Me» με 20 πινελιές από τον Anthony Vincent take on me aha 400x240 Το θρυλικό «Take On Me» με 20 πινελιές από τον Anthony Vincent take on me aha 80x80
ENTERTAINMENT1 week ago

Το θρυλικό «Take On Me» με 20 πινελιές από τον Anthony Vincent

Δεν απογοήτευσε ούτε αυτή τη φορά τους δυόμιση εκατομμύρια ακόλουθούς του στο Youtube o Anthony Vincent, ερμηνεύοντας με το δικό...

Game of Thrones: Φινάλε με πολλαπλούς και απρόσμενους θανάτους game of thrones 2018 400x240 Game of Thrones: Φινάλε με πολλαπλούς και απρόσμενους θανάτους game of thrones 2018 80x80
ENTERTAINMENT1 week ago

Game of Thrones: Φινάλε με πολλαπλούς και απρόσμενους θανάτους

Για ένα απρόβλεπτο και συναρπαστικό φινάλε το οποίο θα βρει ελάχιστους πρωταγωνιστές να παραμένουν ζωντανοί και όρθιοι, προϊδέασαν οι δημιουργοί...

3 πράγματα που αξίζει να κάνεις μόνος το 2018 solo monos 400x240 3 πράγματα που αξίζει να κάνεις μόνος το 2018 solo monos 80x80
LIFESTYLE2 weeks ago

3 πράγματα που αξίζει να κάνεις μόνος το 2018

«Η μοναξιά κάνει τις ακτίνες του ήλιου πιο καυτές και τον αέρα της νύχτας πιο μυρωδάτο» – Herny Rollins, Αμερικανός...

3 στοιχεία που χαρακτηρίζουν κάθε δυνατή σχέση sxesi 400x240 3 στοιχεία που χαρακτηρίζουν κάθε δυνατή σχέση sxesi 80x80
LIFESTYLE2 weeks ago

3 στοιχεία που χαρακτηρίζουν κάθε δυνατή σχέση

«Όσο περισσότερο κοντά σε μια σχέση έρχεσαι, τόσο πιο απαραίτητα είναι το τακτ και η ευγένεια» – Oliver Wendell Holmes,...

3 φράσεις που οφείλεις να αφαιρέσεις από το λεξιλόγιό σου superman vradi 400x240 3 φράσεις που οφείλεις να αφαιρέσεις από το λεξιλόγιό σου superman vradi 80x80
LIFESTYLE2 weeks ago

3 φράσεις που οφείλεις να αφαιρέσεις από το λεξιλόγιό σου

«Δεν λέω συχνά σ’ αγαπώ αλλά το λέω συνέχεια όταν μιλώ με τα παιδιά μου» – George Hamilton, πρωταγωνιστής της...

ΤOP ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

X