Connect with us

TECH

Τα Έξυπνα Αθλητικά Παπούτσια της Xiaomi με Intelligent Chip

Druid

Published

on

Τα Έξυπνα Αθλητικά Παπούτσια της Xiaomi με Intelligent Chip Xiaomi Smart Shoes

H Xiaomi είναι δημοφιλής όχι μόνο για τα κινητά, τις τηλεοράσεις και τα laptop, αλλά και για πολλά ακόμη προϊόντα. Δείτε τα έξυπνα και όμορφα Sneakers της εταιρείας σε όλα τα νούμερα, με chip τεχνητής νοημοσύνης που συνεργάζεται με το κινητό και διαθέτει αισθητήρα 6 επιπέδων, επιταχυνσιόμετρο και γυροσκόπιο, ειδική αντιολισθητική σόλα, και αναθεωρήστε όλα όσα γνωρίζατε για τα αθλητικά παπούτσια μέχρι σήμερα.

 

Ποια είναι η Xiaomi

Προφέρεται “Σιάο-μί” και είναι αναμφίβολα μια από τις γνωστότερες και μεγαλύτερες κινέζικες εταιρείες τεχνολογίας. Η Xiaomi ιδρύθηκε το 2010 από μια ομάδα επιχειρηματιών που είχαν ως γνώμονα ότι η υψηλής ποιότητας τεχνολογία δεν χρειάζεται να κοστίζει μια περιουσία.

H τεράστια επιτυχία της κινέζικης εταιρείας οφείλεται στη διαφορετική προσέγγισή στο μάρκετινγκ και την στρατηγική πωλήσεων από τις καθιερωμένες των γιγάντων Samsung και Apple.

Η Xiaomi από το 2014 είναι ο μεγαλύτερος πωλητής smartphone στην Κίνα έχοντας ξεπεράσει την Samsung, σύμφωνα με έκθεση της IDC. Παγκοσμίως θεωρείται η τρίτη μεγαλύτερη κατασκευάστρια smartphone στον κόσμο.

Η εταιρεία απασχολεί περισσότερους από 8.000 υπαλλήλους, κυρίως στην ηπειρωτική Κίνα, την Ινδία, τη Μαλαισία, και τη Σιγκαπούρη. Επεκτείνεται σε όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές και σε άλλες χώρες όπως η Ινδονησία, οι Φιλιππίνες και η Βραζιλία.

Τα Έξυπνα Αθλητικά Παπούτσια της Xiaomi με Intelligent Chip SIngapore Main Store phone area 1 1

Γιατί να αγοράσω τα Xiaomi Smart Sneakers

Τα αθλητικά παπούτσια ως γνωστόν δεν είναι χρήσιμα μόνο για τρέξιμο και σπορ, αλλά και για να έχουμε άνετο και ξεκούραστο περπάτημα στην πόλη ή στην εξοχή.

Πόσο μάλιστα αν διαθέτουν και τεχνολογικά καλούδια και καινοτομίες που αλλάζουν όλα τα δεδομένα που γνωρίζαμε, και τα οποία θα δούμε στη συνέχεια.

Τα έξυπνα Sneakers εκτός από έξυπνα είναι ταυτόχρονα και ελαφρά και σύμφωνα με την Xiaomi είναι πολύ άνετα και αντιολισθητικά.

Τα Έξυπνα Αθλητικά Παπούτσια της Xiaomi με Intelligent Chip yepo brand 13 3 inch Apollo Lakea

Πως μπορώ να αποκτήσω τα έξυπνα παπούτσια

Όπως είναι φυσικό τα συγκεκριμενα έξυπνα αθλητικά παπούτσια της Xiaomi δεν είναι διαθέσιμα σε κανένα ελληνικό κατάστημα. Το πιο πιθανό είναι να μην εμφανισθούν ποτέ στην ελληνική αγορά.

Τα Έξυπνα Αθλητικά Παπούτσια της Xiaomi με Intelligent Chip Screenshot 92 1

Καλό είναι να θυμόμαστε, ότι στα Κινέζικα ηλεκτρονικά προϊόντα, αν θέλουμε να εξοικονομήσουμε χρήματα, η πιο ενδεδειγμένη και συμφέρουσα κίνηση είναι να τα παραγγέλνουμε απευθείας από την Κίνα. Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα πετύχουμε σημαντικά καλύτερες τιμές.

Οι προσφορές στις συσκευές Xiaomi

Οι τρέχουσες προσφορές για τα προϊόντα τις Xiaomi είναι διαθέσιμες στο διεθνές e-shop GearBest.

Τα Έξυπνα Αθλητικά Παπούτσια της Xiaomi με Intelligent Chip Screenshot 44 1 2

Xiaomi Smart Sneakers με Intelligent Chip

Τα Xiaomi Smart Sneakers έχουν κατασκευασθεί από πλεκτό ύφασμα στο πάνω τμήμα τους μαζί με ανακλαστικό νήμα που είναι και αυτό υφαντό, έχοντας ένα ειδικό σχεδιασμό στο πίσω τμήμα για να φαίνονται στο βραδινό τζόκινγκ, και όχι μόνο.

Τα Έξυπνα Αθλητικά Παπούτσια της Xiaomi με Intelligent Chip Screenshot 131 1

Το κάτω τμήμα του πέλματος και αστραγάλου του παπουτσιού, είναι κατασκευασμένο από SBR (τεχνητό καουτσούκ από ελαστομερές στυρόλιο-βουταδιένιο), και η ελαστική εξωτερική σόλα έχει αντιολισθητική κατασκευή.

Τα Έξυπνα Αθλητικά Παπούτσια της Xiaomi με Intelligent Chip Screenshot 132

Ο εγκέφαλος

Βέβαια το καλύτερο κομμάτι είναι ο εγκέφαλος της Xiaomi που έχει μέγεθος όσο ένα μικρό νόμισμα, και ο οποίος βρίσκεται σε ειδική υποδοχή ανάμεσα στο πέλμα και τη σόλα και προστατεύεται από υλικό με πιστοποίηση IP67.

Τα Έξυπνα Αθλητικά Παπούτσια της Xiaomi με Intelligent Chip Screenshot 133 1

Τα apps

Το chip μπορεί να συνεργαστεί με το Google Fit του Android αλλά και την web έκδοση της Google, καθώς επίσης και με τις εφαρμογές Mi Fit της Xiaomi στο κινητό, και τα βραχιόλια γυμναστικής (Fitness tracker) της εταιρείας.

Τα Έξυπνα Αθλητικά Παπούτσια της Xiaomi με Intelligent Chip Screenshot 119

Το μικροσκοπικό τσιπ μπορεί να τοποθετηθεί είτε στο αριστερό είτε στο δεξιό παπούτσι. Tο σύστημα είναι παρόμοιο με τον αισθητήρα Nike + που είχε εμφανισθεί στο παρελθόν, αλλά η Xiaomi αναφέρει ότι κάνει τα πάντα πολύ καλύτερα.

Τα Έξυπνα Αθλητικά Παπούτσια της Xiaomi με Intelligent Chip Screenshot 134

Η μονάδα του εγκέφαλου στα έξυπνα παπούτσια είναι ένα Intel Curie module με SoC 32-bit μεγέθους νομίσματος που βασίζεται στη πλατφόρμα Quark SE.

Τα Έξυπνα Αθλητικά Παπούτσια της Xiaomi με Intelligent Chip Screenshot 130 2

Διαθέτει αισθητήρα 6 επιπέδων, επιταχυνσιόμετρο και γυροσκόπιο καταγράφοντας όλες τις κινήσεις και την συμπεριφορά μας στην πεζοπορία ή το τρέξιμο και τα μεταδίδει μέσω Bluetooth.

Τα Έξυπνα Αθλητικά Παπούτσια της Xiaomi με Intelligent Chip Screenshot 127 1

Καταγραφή δραστηριότητας

To έξυπνο τσιπ και κατ’ επέκταση τα παπούτσια, αντιλαμβάνεται αυτόματα το περπάτημα, την αναρρίχηση, και τα σπορ που κάνουμε, και μας επιτρέπει να δούμε μια επισκόπηση της συνολικής απόστασης που καλύψαμε μαζί με τις θερμίδες που καίγονται μέσω της εφαρμογής Mi Fit.

Τα Έξυπνα Αθλητικά Παπούτσια της Xiaomi με Intelligent Chip maxresdefault 1 1

Επιπλέον μας επιτρέπει να βλέπουμε όλο το ιστορικό της δραστηριότητάς μας κατανεμημένο σε ημερήσιες, εβδομαδιαίες και μηνιαίες αναφορές. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα συγχρονισμού των δεδομένων δραστηριότητας με το Google Fit.

Τα Έξυπνα Αθλητικά Παπούτσια της Xiaomi με Intelligent Chip Screenshot 120

Το μόνο που χρειάζεται είναι να το συνδέσουμε με την εφαρμογή Mi Fit με μια απλή ταλάντωση των παπουτσιών ή χειροκίνητα κατά τη διάρκεια της αρχικής ρύθμισης. Επίσης και και με τα αντίστοιχα apps της Google.

Τα Έξυπνα Αθλητικά Παπούτσια της Xiaomi με Intelligent Chip Screenshot 135 1

Η μονάδα μπορεί να αντέξει για πάνω από 60 ημέρες με μια τυποποιημένη επαναφορτιζόμενη μικρο- μπαταρία (Coin Cell).

Επίσης το chip έχει αρκετή υπολογιστική ισχύ για να διαχειριστεί όλα τα δεδομένα που έχουν καταγραφεί από τους αισθητήρες, αλλά και για να τα μεταδώσει μέσω Bluetooth.

Τα Έξυπνα Αθλητικά Παπούτσια της Xiaomi με Intelligent Chip Screenshot 126 1

Κόστος αγοράς και νούμερα

Η τιμή των έξυπνων αθλητικών παπουτσιών της Xiaomi θα βρίσκεται χαμηλά για ελάχιστες ημέρες στα €37.41. Μπορούμε να τα αγοράσουμε από εδώ.

Τα Xiaomi Smart Sneakers διατίθενται σε νούμερα από το 39 έως το 46. Δεν υπάρχουν πολλά κομμάτια και τείνουν να εξαντληθούν. Επί του παρόντος είναι διαθέσιμα μερικά ζευγάρια σε μαύρο χρώμα και κάποια μπλε με λιγότερα νούμερα.

Τα Έξυπνα Αθλητικά Παπούτσια της Xiaomi με Intelligent Chip Screenshot 124 2

Σχετικά με τα νούμερα υπάρχει και ειδικός οδηγός από το Gearbest, πατώντας στο “Size Guide” που παρατηρούμε στην παρακάτω εικόνα, έτσι ώστε να βεβαιωθούμε απόλυτα για το νούμερο μας.

Τα Έξυπνα Αθλητικά Παπούτσια της Xiaomi με Intelligent Chip Screenshot 123

Για το γκρι αν μας αρέσει αλλά και τα υπόλοιπα νούμερα του μπλε, μπορούμε να υποβάλλουμε το ενδιαφέρον μας ώστε να γνωρίζουμε πότε θα είναι διαθέσιμα ξανά, πατώντας το “Arrival Notice”.

Τα Έξυπνα Αθλητικά Παπούτσια της Xiaomi με Intelligent Chip Screenshot 121

Σας άρεσαν τα έξυπνα αθλητικά της Xiaomi?

Στον οδηγό παρουσιάσαμε μια ενδιαφέρουσα προσφορά από το GearBest, στα νέα mart Sneakers με Intelligent Chip της Xiaomi.

Αν έχετε αγοράσει προϊόντα της κινέζικης εταιρείας και θέλετε να μοιραστείτε τις εντυπώσεις σας, ή έχετε κάποια απορία σχετικά με τις αγορές από το GearBest, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια.

Πηγή: pcsteps.gr

TECH

Shazam: Στην οικογένεια της Apple για 400 εκατομμύρια δολάρια

Kyriakos Tofi

Published

on

Shazam: Στην οικογένεια της Apple για 400 εκατομμύρια δολάρια Shazam App

Εάν ακούς ένα τραγούδι για το οποίο γνωρίζεις τον ρυθμό και το ρεφρέν αλλά δεν γνωρίζεις ερμηνευτή και τίτλο, τότε δεν έχεις παρά να επιστρατεύσεις την πρωτοποριακή εφαρμογή Shazam. Τοποθετώντας το κινητό σου τηλέφωνο κοντά στην πηγή ήχου όπως το ραδιόφωνο και ενεργοποιώντας το εν λόγω app, μαθαίνεις σε λίγα δευτερόλεπτα όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Η επιτυχία μιας τέτοιας εφαρμογής ήταν δεδομένη σε σημείο που προσέλκυσε το ενδιαφέρον κολοσσών όπως η Apple, η οποία κατάφερε να πετύχει την εξαγορά του, εκταμιεύοντας 400 εκατομμύρια δολάρια. Το ποσό αυτό θεωρείται… φοβερό deal για το δημιούργημα του Steve Jobs μιας και η πιο πρόσφατη εκτίμηση της αξίας του Shazam, έθετε τον πήχη στο 1 δισεκατομμύριο δολάρια!

Παρόλ’ αυτά τα μειωμένα έσοδα της εφαρμογής το 2016 που έφτασαν μόλις τα… 54 εκατομμύρια, δημιούργησαν την ανάγκη για άνοιγμα σε επενδυτές για εξαγορά. Τα χρήματα που μπορεί να αποφέρει η εφαρμογή στην Apple δεν είναι το μεγαλύτερο όφελος, μιας και η προσοχή της εταιρίας στρέφεται στην βελτιστοποίηση του Apple Music, με τις γνώσεις και τις τεχνικές των δημιουργών του Shazam.

Continue Reading

TECH

Instagram: Είσαι έτοιμος να ακολουθήσεις hashtags;

Kyriakos Tofi

Published

on

Instagram: Είσαι έτοιμος να ακολουθήσεις hashtags; instagram hashtag

Αν η (παρ)ακολούθηση χρηστών του Instagram δεν σου αρκεί, τότε πολύ πιθανόν η ίδια εφαρμογή να σου δώσει τη λύση. Το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης έχει δώσει το δικαίωμα σε χρήστες του να ακολουθήσουν hashtags σε δοκιμαστική βάση, σύμφωνα με την Pippa Akram.

Instagram: Είσαι έτοιμος να ακολουθήσεις hashtags; insta hashtag

Η κίνηση αυτή αν πάρει σάρκα και οστά μπορεί να χαρακτηριστεί σταθμός στην ιστορία του Instagram μιας και αναμένεται να αυξήσει την επαφή του χρήση με την εφαρμογή, έχοντας περισσότερο υλικό για να μελετήσει και ακολουθήσει. Από την άλλη βέβαια υπάρχει και ο κίνδυνος αυτή η πρακτική να αποτελέσει μπούμερανγκ μιας και οι αναρτήσεις σε hashtags είναι πολύ περισσότερες από αυτές κάθε χρήση και υπάρχει ο κίνδυνος υπερπληθυσμού ενός και μόνο θέματος.

Και εδώ όμως το Instagram φαίνεται να έχει τη λύση και την προνοητικότητα, προσφέροντας τη δυνατότητα για περιορισμό στις πιο πρόσφατες και καλύτερες αναρτήσεις ανά hashtag.

Continue Reading

TECH

Singles’ Day: Καταρρίφθηκε το ρεκόρ πωλήσεων στο Alibaba

Kyriakos Tofi

Published

on

Singles’ Day: Καταρρίφθηκε το ρεκόρ πωλήσεων στο Alibaba alibaba money

Στην Αμερική η ημέρα των Ευχαριστιών ακολουθείται από την «Μαύρη Παρασκευή» (Black Friday), η οποία είναι κάθε άλλο παρά… σκουρόχρωμη για τους καταστηματάρχες. Στην Κίνα η αντίστοιχη ημέρα ονομάζεται Singles’ Day και ξυπνά τις ίδιες, ή ακόμα και μεγαλύτερες, καταναλωτικές τάσεις. Η 11η Νοεμβρίου 2017 ήταν σημαδιακή μιας και η εταιρία Alibaba, το κινέζικο αντίστοιχο του Amazon, ανακοίνωσε έσοδα έντεκα δισεκατομμυρίων ευρώ, παίρνοντας σημαντική ώθηση από τις προσφορές της ιδιαίτερης αυτής ημέρας. Το ποσό αυτό έχει ξεπεράσει κατά δύο δισεκατομμύρια ευρώ τις αντίστοιχες περσινές εισπράξεις και ενώ χρονιά με χρονιά το ένα ρεκόρ διαδέχεται το άλλο.

Η επιλογή της ημερομηνίας για την Singles’ Day είναι κάθε άλλο παρά τυχαία μιας και ο αριθμός «1» παίζει ιδιαίτερο λόγο εκπροσωπώντας το ένα και μοναχικό άτομο. Έτσι όταν τέσσερις άσσοι μπαίνουν στη σειρά διαμορφώνεται η ημερομηνία 11/11, η οποία βεβαίως τυγχάνει και εμπορικής εκμετάλλευσης, όπως και για παράδειγμα το άλλο άκρο και συγκεκριμένα η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

Continue Reading

Social Media

The Latest

NBA Jam: Επιστρέφει για την 25η επέτειό του nba jam ps3 400x240 NBA Jam: Επιστρέφει για την 25η επέτειό του nba jam ps3 80x80
ENTERTAINMENT2 days ago

NBA Jam: Επιστρέφει για την 25η επέτειό του

Αν είσαι gamer και ταυτόχρονα σου αρέσει το πιο θεαματικό πρωτάθλημα καλαθόσφαιρας στον κόσμο, τότε από τα χέρια του πέρασε...

4 τραγούδια που άφησε ως παρακαταθήκη ο Τζίμης Πανούσης jimmys panousis 400x240 4 τραγούδια που άφησε ως παρακαταθήκη ο Τζίμης Πανούσης jimmys panousis 80x80
LIFESTYLE5 days ago

4 τραγούδια που άφησε ως παρακαταθήκη ο Τζίμης Πανούσης

Φτωχότερη είναι η ελληνική μουσική σκηνή μετά την 13η Ιανουαρίου 2018 καθώς ο Τζίμης Πανούσης έφυγε από τη ζωή. Ο...

3 βήματα για έναν πιο απολαυστικό ύπνο ipnos 400x240 3 βήματα για έναν πιο απολαυστικό ύπνο ipnos 80x80
LIFESTYLE1 week ago

3 βήματα για έναν πιο απολαυστικό ύπνο

«Γέλα και ο κόσμος θα γελάσει μαζί σου, ροχάλισε και θα κοιμηθείς μόνος!» – Anthony Burgess, συγγραφές της νουβέλας «A...

Game of Thrones: Πάγος, φωτιά και δράκοι ξανά το 2019 game of thrones battel 400x240 Game of Thrones: Πάγος, φωτιά και δράκοι ξανά το 2019 game of thrones battel 80x80
ENTERTAINMENT2 weeks ago

Game of Thrones: Πάγος, φωτιά και δράκοι ξανά το 2019

Μια χρονιά χωρίς white walkers, δράκους και φυσικά τις ηγετικές φυσιογνωμίες των Jon Snow και Daenerys Targaryen θα είναι το...

3 απλούστατες στρατηγικές για να κατακτήσεις κάθε στόχο του 2018 pirotexnima 400x240 3 απλούστατες στρατηγικές για να κατακτήσεις κάθε στόχο του 2018 pirotexnima 80x80
LIFESTYLE3 weeks ago

3 απλούστατες στρατηγικές για να κατακτήσεις κάθε στόχο του 2018

«Το τέλος μιας χρονιάς δεν είναι ούτε σταματημός ούτε εκκίνηση αλλά συνέχιση μιας διαδικασίας με περισσότερη σοφία και εμπειρία» –...

Τρία εκατομμύρια παρακολούθησαν τους U2 στην περιοδεία «The Joshua Tree» u2 bono 400x240 Τρία εκατομμύρια παρακολούθησαν τους U2 στην περιοδεία «The Joshua Tree» u2 bono 80x80
ENTERTAINMENT3 weeks ago

Τρία εκατομμύρια παρακολούθησαν τους U2 στην περιοδεία «The Joshua Tree»

Σχεδόν τρία εκατομμύρια εισιτήρια διέθεσε ο Bono και η παρέα του κατά την περιοδεία «The Joshua Tree» του συγκροτήματος U2...

Πως να διαχειριστείς αυτόν που αρνείται να πει «συγνώμη» signomi apologia 400x240 Πως να διαχειριστείς αυτόν που αρνείται να πει «συγνώμη» signomi apologia 80x80
LIFESTYLE3 weeks ago

Πως να διαχειριστείς αυτόν που αρνείται να πει «συγνώμη»

«Συγνώμη! Εάν είχες δίκιο θα συμφωνούσα μαζί σου» – Robin Williams, Αμερικανός κωμικός και πρωταγωνιστής στην ταινία «Jumanji» Εάν δεν...

4 σειρές που έφεραν γέλιο και δάκρυ κατά τη διάρκεια του 2017 movie series 400x240 4 σειρές που έφεραν γέλιο και δάκρυ κατά τη διάρκεια του 2017 movie series 80x80
ENTERTAINMENT3 weeks ago

4 σειρές που έφεραν γέλιο και δάκρυ κατά τη διάρκεια του 2017

Με τόσες σειρές να κυκλοφορούν στα αμερικανικά και όχι μόνο τηλεοπτικά δίκτυα, δεν είναι δύσκολο να ικανοποιηθούν τα γούστα κάθε...

ΤOP ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

X